MENÜ

Novak Djokovic'ten Ukrayna için anlamlı hareket

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik müdahalesinin spor dünyasındaki yankıları sürerken, Rusya'nın saldırısı sonrası Ukrayna ordusuna katılan tenisçi Sergiy Stakhovsky sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yıldız raket Novak Djokovic'in kendisi ile iletişime geçerek maddi ve manevi yardım teklifinde bulunduğunu duyurdu.

Novak Djokovic'ten Ukrayna için anlamlı hareket

Kariyerinde 20 grand slam şampiyonluğu bulunan ve ismi son dönemde Covid aşısı olmaması nedeniyle gündeme gelen yıldız tenisçi Novak Djokovic'ten Ukrayna ordusuna katılan raket Sergiy Stakhovsky'e yardım teklifi.

Haberin Devamı

Rusya'nın saldırısı sonrası Ukrayna ordusuna katılan tenisçi Sergiy Stakhovsky sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yıldız raket Novak Djokovic'in kendisi ile iletişime geçerek maddi ve manevi yardım teklifinde bulunduğunu duyurdu.

Stakhovsky paylaşımında "Desteğin için teşekkürler. Ukrayna minnettar" ifadelerinde bulunurken, ikili arasındaki yazışmalarda Djokovic, "Stako, İyi misin? Seni düşünüyorum... Tüm bunların bir an önce sonlanmasını umuyorum. Lütfen yardım göndermenin en iyi yolunun ne olduğunu bana söyle. Maddi veya diğer türlü yardımlar..." ifadelerini kullandı.

Sergiy Stakhovsky'nin paylaşımı şu şekilde:

Novak Djokovicten Ukrayna için anlamlı hareket

YORUM YAZ