MENÜ

Novak Djokovic ve Simona Halep, Avustralya Açık'ta ikinci tura çıktı

Sezonun ilk grand slam tenis turnuvası Avustralya Açık’ta erkeklerin 1 numaralı seribaşı Novak Djokovic ve kadınların 2 numaralı seribaşı Simona Halep ikinci tura yükseldi.

Novak Djokovic ve Simona Halep, Avustralya Açık'ta ikinci tura çıktı

Melbourne kentinde düzenlenen turnuvanın ilk günü, akşam seansı maçlarıyla tamamlandı.

Haberin Devamı

Tek erkeklerde son şampiyon Sırp Djokovic, Fransız Jeremy Chardy’yi 6-3, 6-1, 6-2 sona eren setlerle 3-0 yenerek tur atladı.

Erkeklerde 8 numaralı seribaşı Arjantinli Diego Schwartzman, İsveçli Elias Ymer’i 3-1 (7-6, 6-4, 2-6, 6-2) ve 11 numaralı seribaşı Kanadalı Denis Shapovalov, İtalyan Jannik Sinner’i 3-2 (3-6, 6-3, 6-2, 4-6, 6-4) mağlup ederek adlarını ikinci tura yazdırdı.

Halep zorlanmadan tur atladı

Tek kadınlarda 2 numaralı seri başı Rumen Halep, Avustralyalı Lizette Cabrera’yı 6-2 ve 6-1’lik setlerle 2-0 yenerek ikinci tura çıktı.

Turnuvada 7 numaralı seribaşı Belaruslu Aryna Sabalenka, 8 numaralı seribaşı Kanadalı Bianca Andreescu ve 9 numaralı seribaşı Çek Petra Kvitova da rakiplerini geçerek yollarına devam etti.

Haberin Devamı

Nadal ve Barty korta çıkacak

Avustralya Açık’ta yarın erkeklerin 2 numaralı seri başı İspanyol Rafael Nadal ile Sırp Laslo Djere, 4 numaralı seri başı Rus Daniil Medvedev ile Kanadalı Vasek Pospisil karşılaşacak.

Kadınlarda ise 1 numaralı seri başı Avustralyalı Ashleigh Barty ile Karadağlı Danka Kovinic, 4 numaralı seri başı ABD’li Sofia Kenin ile Avustralyalı Maddison Inglis mücadele edecek.

AA

YORUM YAZ