MENÜ

Nou Camp'ta süper düello

Devler Ligi’nde gözler bu akşam F Grubu’nda olacak. Lionel Messi’li Barcelona, sahası Nou Camp’ta Lukaku’lu İnter’i konuk edecek. Saat 22.00’deki mücadele, Beinsports2’den canlı olarak ekranlara gelecek

Nou Camp'ta süper düello

Avrupa’nın kulüpler bazındaki 1 numaralı organizasyonu Şampiyonlar Ligi’nde bu akşamın tartışmasız nefesleri kesecek mücadelesi, İspanya’da oynanacak. F Grubu’nda Barcelona, Nou Camp Stadı’nda İtalyan temsilcisi İnter’i ağırlayacak.

Haberin Devamı

Saat 22.00’de başlayacak mücadele Beinsports2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Dev mücadeleyi, geçen sezon Liverpool ile Tottenham arasındaki Şampiyonlar Ligi finalinde düdük çalan Damir Skomina yönetecek. Zorlu randevu öncesi ev sahibinde Umtiti ve Alba’nın sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceği ancak Lionel Messi ile Dembele’nin kadroda olacağı öğrenildi.

4 maçtır golleri yok

Konuk takımda ise herhangi bir eksik bulunmadığı bildirildi. İki takım bugüne kadar 8 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu karşılaşmaların 4’ünü Barça, 3’ünü İnter kazanırken, 1 maç da beraberlikle sonuçlandı. İnter, bundan önce Nou Camp’ta çıktığı 4 maçta gol atamazken, İtalyanlar’ın hocası Conte de, Chelsea’nin başındayken 2018’de rakibine bu statta 3-0 yenilmişti. Grubun diğer mücadelesinde ise Çek ekibi Slavya Prag, 19.55’te Dortmund’u konuk edecek. Mücadele, Beinsports1’den ekranlara gelecek.

YORUM YAZ