MENÜ

'Nou Camp'ta deplasmandayız!'

Katalan ekibinin yıldızlarından Dani Alves, “Son dönemde iç saha maçlarında gereken desteği göremiyoruz. Sanki deplasmanda gibi oynuyoruz. Gelenler de tiyatroya geliyor gibiler” dedi.

'Nou Camp'ta deplasmandayız!'

Barcelona’nın yıldızı Dani Alves, Nou Camp’ta maça gelen taraftarları eleştirdi. Brezilyalı futbolcu, son dönemde iç saha maçlarında gereken desteği görmediklerini söyledi. İlk olarak ligde Valencia’ya 3-2 mağlup oldukları mücadeleyle ilgili konuşan Alves, “Bazen kendimizi deplasmanda gibi hissediyoruz. Stat dolu olsa bile karşılaşmaya gelenler, sanki tiyatro izler gibiler. Herkes bizden hep mükemmel oynamamızı istiyor ama böyle bir şey her zaman mümkün değil. Gelenlerin daha etkili olmaları gerek” ifadelerini kullanmıştı.

En düşük seyirci...

Son olarak Barça’nın, Real Sociedad’ı 2-0 mağlup ettiği maçın ardından tecrübeli oyuncu, böylesine önemli bir maça çok az insanın gelmesini de eleştirdi. Çünkü 98 bin kişilik Nou Camp’ta, Sociedad mücadelesinde sadece 38 bin 505 seyirci vardı. Katalan temsilcisinin bu sezonki en az rakamı ise yine kupada çeyrek finalde 5-1 kazanılan Levante maçıydı. Stada sadece 25 bin 551 kişi gelmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ