MENÜ

Norveç maçı öncesi A Milli Takım'da son dakika! Merih Demiral'da flaş gelişme!

A Milli Futbol Takımımız, Dünya Kupası Elemeleri'nde Norveç'i İstanbul'a konuk edecek. Ülker Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma cuma günü saat 21:45'te başlayacak. Norveç maçı hazırlıklarını sürdüren A Milli Takımımızda, teknik direktör Stefan Kuntz antrenmanı basına açık olarak gerçekleştirdi. Millilerimizin hazırlıklarını yerinden takip eden fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, son gelişmeleri Fanatik TV'ye aktardı.

Türkiye - Norveç maçına sayılı saatler kaldı... Dünya Kupası Elemeleri'nde Norveç'i İstanbul'a konuk edecek olan A Milli Futbol Takımımız, hazırlıklarını teknik direktör Stefan Kuntz yönetiminde basına açık olarak gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Millilerimizin hazırlıklarını yerinden takip eden fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, son gelişmeleri Fanatik TV'ye aktardı.

Norveç maçının Dünya Kupası'na gitmemiz için çok önemli olduğunu ifade eden Yakup Çınar, "Maç öncesi en çok merak edilen konulardan biri da stoper hattında kimin oynayacağı... Ozan Tufan ve Çağlar Söyüncü'nün cezaları bulunuyor. Kuntz uzun aradan sonra Serdar Aziz'i davet etmişti. Merih Demiral tedbir amaçlı dinlendirilmişti. Büyük ihtimalle Merih Demiral, Norveç maçına yetişecek. Atalanta'da da performansıyla formayı kaptı ben Kuntz'un Kaan Ayhan'la birlikte Merih Demiral'a şans vermesini bekliyorum" dedi.

YORUM YAZ