MENÜ

Normal sezonun ilk 4'ü Final Four'a

Turkish Airlines Euroleague'de Play-Off'lar tamamlandı. Normal sezonu ilk 4 bitiren (Barcelona, CSKA, Anadolu Efes, Milano) takımlar hiç değişiklik göstermeden Final-Four'a yükseldi.

Normal sezonun ilk 4'ü Final Four'a

Serinin en rahat ekibi CSKA Moskova oldu. Tabii, Fenerbahçe'de yaşanan koronavirüs vakaları ve sakatlıklar bunun en büyük nedeniydi. Sarı-Lacivertliler tam takım olamadığı için, Rus ekibi 3-0'la işi bitirip, Final-Four'a çıktı.

Haberin Devamı

Saha avantajının önemi

Diğer 3 serisi ise, 5. maça kadar uzadı. Lider Barcelona ilk maçında Zenit'ten sürpriz bir yenilgi alırken, Anadolu Efes ile Milano evinde oynadığı ilk iki maçını kazanıp, 2-0'lık üstünlük sağlasa da deplasmanda Real Madrid ve Bayern Münih eşitliği buldu. İlk 4'ün getirdiği saha avantajının burada ne kadar önemli olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Ve 3 takım da 5. maçta işi bitirdi.

Anadolu Efes'in rakibi CSKA

Turkish Airlines Euroleague 2021 Final-Four heyecanı, 28-30 Mayıs tarihleri arasında Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenecek. Pandemi nedeniyle seyircisiz oynanacak Final-Four'da eşleşmeler netleşti. 4. kez Final-Four'a çıkan Anadolu Efes'in yarı finaldeki rakibi CSKA Moskova oldu. Diğer yarı finalde ise Barcelona ile Milano eşleşti.

YORUM YAZ