MENÜ

Nordin Amrabat resmen Al-Nasr'da

Son olarak Watford forması giyen ve geçen sezonu Leganes'de kiralık olarak tamamlayan Nordin Amrabat, Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nassr'a transfer oldu.

Nordin Amrabat resmen Al-Nasr'da

Trabzonspor'un transfer listesinde olduğu iddia edilen Galatasaray'ın eski futbolcusu Nordin Amrabat, Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr ile anlaştı..

Amrabat, Dünya Kupası'nda Fas forması altında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti.

Fas basınında yer alan habere göre Suudi Arabistan ekibi bu transfer için Watford’a 4.5 milyon Euro ödeyecek ve oyuncuya da 3 yıllık sözleşme dahilinde 10 milyon Euro verecek.

Nordin Amrabat resmen Al-Nasrda


Al-Nassr kulübünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 31 yaşındaki kanat oyuncusuyla 3 yıllığına anlaşmaya varıldığı bildirildi.

31 yaşındaki Faslı oyuncu, VVV-Venlo forması ile gösterdiği performansın ardından PSV Eindoven'a transfer olmuştu. Ardından Kayserispor'a gelen ve harikalar yaratan Amrabat, 8.6 milyon euro'ya Galatasaray'ın yolunu tutmuştu. Fatih Terim'in takımdan ayrılmasının ardından iyice gözden düşen Amrabat, 3.5 milyon euro'ya Malaga'ya transfer olmuştu. İspanya'da yeniden doğan ve Premier Lig takımlarından tekif alan Amrabat, 8.4 milyon euro'ya Watford'a gitti. Watford'da bir sezon geçiren Nordin, son olarak Leganes'e kiralanmıştı.

Son olarak İspanya’nın Leganes ekibinde 35 maça çıkıp 3 gol kaydetti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ