MENÜ

Nocturne Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Pro Mid Nocturne İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

League of Legends evreninde pek değeri bilinmeyen şampiyonlardan biridir. Nocturne hem bir suikastçı hem de iyi bir savaşçıdır. Oyunu içerisinde zorluk seviyesi orta olarak değerlendirilir. Nocturne şampiyonunu seçmek ve ona bir şans vermek istiyorsanız önce, şampiyonun S11 yeni sezonda yapılan değişikliklerini, rün ve yetenek dizilimlerini haberimizde bulabilirsiniz. League of Legends'a dair tüm detaylar fanatik.com.tr'de.

Nocturne Rün Rehberi Ve S11 Yeni Rünler: Pro Mid Nocturne İtemları (Build) Ve Counter Şampiyonlar (Pickler)

League of Legends evreninde pek değeri bilinmeyen şampiyonlardan biridir. Nocturne hem bir suikastçı hem de iyi bir savaşçıdır. Oyunu içerisinde zorluk seviyesi orta olarak değerlendirilir. Nocturne şampiyonunu seçmek ve ona bir şans vermek istiyorsanız önce, şampiyonun S11 yeni sezonda yapılan değişikliklerini, rün ve yetenek dizilimlerini hazırladık.

Haberin Devamı

Ebedi Kabus Nocturne

Kabuslar görüyor musunuz? O kabuslarınızın sebebi Nocturne olabilir. Bilinç sahibi olan bu varlıklara musallat olan tüm kabusların birleşmesidir. Nocturne saf kötülüğün vücut bulmuş halidir.

Sessiz, soğuk gözlü ve hatta sureti keskin bıçaklarla bezenmiş bir gölgeden ibarettir. Bu kabus, ruhlar aleminden kurtulduktan sonra sadece bilinçli varlıkların dehşet anlarından beslenerek yaşamda kalmaktadır.

Ebedi Kabus Nocturne Oynanış Biçimi

Şampiyonun pasif skili olan Umbra Bıçakları, her 10 saniye de bir kez Nocturne sonraki saldırısıyla çevredeki rakiplere fiziksel hasar verir. Ayrıca kendini iyileştirir. Diğer yandan ise şampiyonun normal saldırıları, bu bekleme süresini 1 saniye azaltır.

Haberin Devamı

Klavyeden Q ile aktif hale gelen yetenek Karanlığın Eli, şampiyon Karanlık Yol yaratan bir gölge bıçak fırlatır ve bunu 5 saniye içerisinde yapar. Vurulan şampiyonlar da arkalarında bir yol bırakır. Şampiyon bu yol üzerinde iken birimlerin içinden geçebilir. Skill hem fiziksel hasar hem hareket hızı hem de saldırı gücü kazanır.

Klavyeden W ile aktif hale gelen yetenek Karanlık Örtüsü, skill pasif durumda iken, şampiyon ilave saldırı hızına sahiptir. Skill aktif hale geçtiğinde ise, şampiyonun oluşturduğu büyülü bariyer, sonraki rakip yeteneğini engeller. Eğer herhangi bir yetenek bariyerden geçemezse şampiyon pasif saldırı hızı avantajı 5 saniyeliğine iki katına çıkar.

Klavyeden E ile aktif hale gelen yetenek Tarifsiz Dehşet'de yine pasif ve aktif olmak üzere iki durumda meydana gelir. Pasif haldeyken, şampiyon korkuya kapılan rakiplere doğru hareket eder. Böylece muazzam hareket hızı artışı kazanır. Skill aktif hale geçtiğinde ise şampiyon rakibinin zihnine bir kabus işler. Böylece 2 saniye boyunca büyü hasarı verir. Şayet şampiyon bu süre boyunca menzil içinde kalırsa, rakip en az 1 saniye korkuya kapılır.

Son olarak klavyeden R ile aktif hale gelen yetenek Paranoya, şampiyon bütün rakip şampiyonların görüş mesafesini azaltır. Bu 4 saniye kadar sürer. Takım arkadaşlarını görememelerine neden olur. Paranoya skili aktifken, şampiyon rakibinin üzerine atılır ve fiziksel hasar verir.

Haberin Devamı

Ebedi Kabus Nocturne S11 Rün Dizilimi

S11 yeni sezonda Nocturne şampiyonunun yeni rün dizilimi;

İsabet

Ölümcül Tempo

Pratik Zekâ

Efsane: Çeviklik

Son Darbe

Hâkimiyet

Kan Tadı

Mükemmel Avcı ve ayrıca;

+ %9 Saldırı Hızı

+ 10 Değişken Kuvvet

+ 5 Zırh

Ebedi Kabus Nocturne S11 Yetenek Skilleri

S11 yeni sezonda Nocturne şampiyonunun yeni yetenek skilleri dağılımı;

Karanlığın Eli: 2- 4- 5- 7- 9

Karanlık Örtüsü: 1- 14- 15- 17- 18

Tarifsiz Dehşet: 3- 8- 10- 12- 13

Paranoya: 6- 11- 16

Ebedi Kabus Nocturne S11 Counter Pickler

S11 yeni sezonda tam bir kabus olan Nocturne şampiyonunun, karşısında daha güçlü olan şampiyonlar;

VI

Lee Sin

Udyr

Olaf

Shyvana

Ebedi Kabus Nocturne S11 Full Build S11 Eşya Dizilimi

Sıçra: imleç doğrultusunda kısa mesafe kat etmesi sağlanır.

Çarp: Hedefindeki canavara ya da rakibin minyonlarına 390 ile 1000 arasında gerçek hasar verir. Canavarlara karşı uygulandığında ise şampiyonun azami can miktarı bağlı olarak can yenilemesi sağlanır.

Haberin Devamı

Dolu Kılıcı

Draktharr'ın Gece Kılıcı

Kararma

Sinsi Pençe

Merkür'ün Adımları

Koruyucu Melek

Ebedi Kabus Nocturne Kostümleri

Tüm sezonlar boyunca Nocturne şampiyonunun sahip olduğu tüm kostümler;

Klasik Kostüm

Donmuş Dehşet Kostümü

Hiçlik'in Dehşeti Kostümü

Yağmacı Kostümü

Lanetli Kostümü

Eternum Kostümü

Melun Hortlak Kostümü

YORUM YAZ