MENÜ

No panik!

Bursaspor'a tarih yazdıran hoca Ertuğrul Sağlam diyor ki: Bize gönül verenlerin gelecekle ilgili en ufak endişeye düşmelerine gerek yok. Herkesin, 'Olmaz, imkânsız', dediği işi bu çocuklar yaptı, yine başarılı olacaklar.

No panik!

Bursaspor’un başarılı teknik direktörü Ertuğrul Sağlam umut dolu açıklamalar yaptı. “Bursa’yı seven, Bursaspor’a gönül vermiş insanların takımın geleceğiyle alakâlı en ufak endişeye düşmelerine gerek yok” diyen Sağlam, “Şu anda takımın durumu gayet iyi. Alınan sonuçlar kötü görünse de biz 12 hafta sonunda ilk defa mağlup olduk.

Mağlup olurken de yüzde 68’e 32’lik topla oynama oranına sahip olduğumuzu, rakibimizin sadece bir korner attığını hatırlatmak isterim” ifadelerini kullandı. Bu sezon oyun kalitesi anlamında kendilerini endişeye sokacak bir durumun söz konusu olmadığını da kaydeden genç hoca, “Taraftarlarımız bugüne kadar olduğu gibi bizi desteklemeye devam etsin. Bu çocuklar geçtiğimiz sezon kendisinden 8-10 misli büyük yatırımlar yapıp bu işe soyunmuş takımları geride bıraktılar.

Herkesin, ‘Olmaz, yapamaz, imkânsız’ dediği işi bu çocuklar yaptı. Dolayısıyla yine onlar sorumluluk alıp bu takımı yine zirveye taşıyacaklardır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Benim şüphem yok” dedi. İlk yarının son 5 haftasında önemli maçlar oynayacaklarını da vurgulayan başarılı teknik direktör, sözlerini şöyle tamamladı:

‘Hatalardan ders çıkaracağız’

“Yeniden yükselişe geçmek için cumartesi günü Manisaspor ile önemli bir 90 dakika oynayacağız. Hata yapan oyuncularımızın en ufak bir olumsuzluk içinde olmalarını istemiyorum. Çünkü futbol bir hata oyunudur. Her zaman da olacaktır. Hatalardan iyi dersler çıkaracağımızdan emin olsunlar. Bu hatalarımızı, yeni başarıların temelini oluşturacak şekilde kullanacağız.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ