MENÜ

Nintendo Switch artık daha güçlü!

Ülkemizde çok fazla kullanıcı kitlesine ulaşmasa da dünyada oldukça ilgi gören Nintendo Switch yeni almış oluğu güncellemeyle birlikte kullanıcılarına daha hızlı bir deneyim sunuyor. Peki Nintendo Switch güncelleme ile neler geliyor?

Nintendo Switch artık daha güçlü!

Birkaç hafta önce yayınlanan Nintendo Switch 8.0.0 güncellemesi, uygulamaları sıralama ve oyunlarda yakınlaştırma gibi farklı özellikler içeriyordu.

Haberin Devamı

Şimdi gelen güncelleme ile birlikte ise Nintendo Switch, arttırma modu özelliğine kavuştu. Bu özellik sayesinde 1 GHz hızında çalışan işlemci, 1.75 GHz hızına kadar çıkabilecek.

Gizli olarak yapılan bu güncellemeye uygulanan bazı testlerde; normalde 31 saniyede kaydedilen dosyaların 21 saniyede, bir oyundaki açılma süresinin ise 19 saniyeden 11 saniyeye düştüğü görülüyor.

Bu test sonuçlarına bakıldığında sadece işlemcinin değil, belleklerin de hızının yazılımsal olarak arttırıldığı ön görülüyor.

Anlaşılan şu ki Nintendo, Switch için çalışmalarını son gaz bir şekilde ilerletiyor. İlerleyen günlerde cihazın daha da güncelleme alması da beklentiler arasında yer alıyor. (ShifrDelete)

YORUM YAZ