MENÜ

Nihat Özdemir - Fenerbahçe gerginliğine Rıdvan Dilmen de katıldı!

Ntv'de yayınlanan %100 Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Nihat Özdemir ve Fenerbahçe gerginliği hakkında sert açıklamalarda bulundu. Rıdvan Dilmen yaptığı açıklamalarda Türkiye Futbol Federasyonu Nihat Özdemir'e seslenerek, "Nihat bey, eğer yanlış anlaşıldığınıza inanıyorsanız; çıkacaksınız ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nden, ben Fenerbahçeliyim, benden, milyonlarca Fenerbahçeli'den özür dilemek zorundasınız." açıklamasını yaptı. Rıdvan Dilmen aynı zamanda eski başkan Aziz Yıldırım'la telefonda görüştüğünü, ve Yıldırım'ın bu konu hakkında neler düşündüğünü canlı yayında açıkladı.

Fenerbahçe ve Türkiye Futbol Federasyonu Nihat Özdemir arasındaki gerilim tırmanmaya devam ederken bu tartışmalarda ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen de dahil oldu. TFF Başkanı Özdemir'i eleştiren Rıdvan Dilmen, "Nihat bey, eğer yanlış anlaşıldığınıza inanıyorsanız, çıkacaksınız ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nden, ben Fenerbahçeliyim, benden, milyonlarca Fenerbahçeliden özür dilemek zorundasınız." sözlerini kaydetti.

Haberin Devamı

Aynı zamanda Aziz Yıldırım'la da konuştuğunu ifade eden Rıdvan Dilmen, "Bugün Aziz Yıldırım'ı aradım. 'Yöneticilerimle, teknik ekibimle, futbolcularımızla, taraftarımızla, alnımızın akıyla kazandığımız bir şampiyonluk var. Çok merak edenler müzeye gitsinler, TFF sitesine girip baksınlar kim şampiyon diye' ifadesinde bulundu."

YORUM YAZ