MENÜ

Nicolo Melli: Obradovic'in kazanma tutkusu gerçekten inanılmaz

Fenerbahçe Doğuş ile kariyerinde ilk kez Euroleague’de Final-Four deneyimi yaşacak olan Nicolo Melli, “Coachun, bize yaptığı liderlik ve üzerimize koyduğu doğru baskıyla Final- Four’da hazır olacağız. Tabii ki benim için bir ilk olacak ve bunun keyfini çıkartacağım” diye konuştu.

Nicolo Melli: Obradovic'in kazanma tutkusu gerçekten inanılmaz

Fenerbahçe Doğuş kadrosuna bu sezon katılan İtalyan uzun Nicolo Melli, Fanatik’e konuştu. Üst üste 4. kez Final-Four’a takımıyla kariyerinde ilk kez, yarı final heyecanı yaşayacak olan Melli, coach Obradovic’in de kazanma tutkusu ve tecrübesiyle, rakipleri ne kadar güçlü olursa olsun, hazır olacağının mesajını verdi.

İlk EuroLeague Final-Four deneyimin olacak. Beklentilerin neler?

“Elimizden gelenin en iyisini yapıp maçları teker teker ele alacağız. Sonrasında neler olacak göreceğiz”.

EuroLeague Final-Four’da ilk rakibiniz Zalgiris Kaunas olacak. Bu sezon ortaya koydukları başarıyı nasıl değerlendiriyorsun?

“Gerçekten harika bir basketbol sergiliyorlar. Müthiş bir coacha sahipler. Kaliteli isimlerden oluşan güçlü bir kadroları var. Birbirlerini iyi tanıyorlar ve çok tutkulular. Tehlikeli bir rakip. Fakat Final-Four seviyesinde tüm takımlar tehlikeli”.

Fenerbahçe Doğuş, EuroLeague Final-Four’da boy göstermiş birçok oyuncuya sahip. Bu isimler, senin gibi bu atmosterde ilk kez yer alacaklara nasıl yardımcı oluyor?

“Aslında yardımcı olacak pek bir şey yok. Kritik noktalarda ne yapılması gerektiğini iyi biliyorlar. Üzerimizdeki baskıyı doğru bir şekilde kullanacaklar. Biz de onların gösterdiği yolu takip edeceğiz”.

Nicolo Melli: Obradovicin kazanma tutkusu gerçekten inanılmaz



‘Fenerbahçe’de olduğum için mutluyum’

Coach Obradovic, EuroLeague’de Final-Four denince en tecrübeli ve başarılı isim olarak ön plana çıkıyor. Böylesi bir coacha sahip olmak sizin için ne kadar önemli?

“Tabii ki bu çok önemli. Bize yaptığı liderlik ve üzerimize koyduğu doğru baskıyla Final- Four’da hazır olacağız. Tabii ki benim için bir ilk olacak ve bunun keyfini çıkartacağım”.

Coach Obradovic’le ilk sezonunu yaşıyorsun. Sezon boyunca üzerinde nasıl bir etki bıraktı?

“Bulunduğu her platformda kazanma tutkusu gerçekten inanılmaz. Oldukça ilham verici. Fenerbahçe Doğuş’a gelirken en iyi coachlardan biriyle, muhtemelen en iyisiyle çalışacağımı biliyordum. Burada bulunduğum için çok mutluyum”.

‘İstanbul'u böyle beklemiyordum’

Uzun süredir İstanbul’da yaşıyorsun. Bu şehirde yaşamak hakkında neler söylersin?

“Gerçekten İstanbul’da bulunmak çok hoşuma gidiyor. Dürüst olmak gerekirse bu kadar iyi olabileceğini tahmin etmiyordum. Şehri gezmeyi ve bu kültürün tadını çıkarmayı seviyorum. İstanbul size birçok konuda imkan tanıyan harika bir şehir”.

Onur Güler

Haberin Devamı
YORUM YAZ