MENÜ

''Neymar, Real Madrid'le sözleşme imzaladı''

İspanyol spor gazetesi Marca, gelecek vadeden futbolcuların başında gösterilen ve Avrupa'daki büyük kulüplerin yakından takip ettiği 19 yaşındaki Brezilyalı Neymar'ın, Real Madrid ile ön sözleşme imzaladığını, ancak basına yaptığı açıklamalarda bunu inkar ettiğini iddia etti.

''Neymar, Real Madrid'le sözleşme imzaladı''

Neymar, düzenlediği basın toplantısında, Real Madrid veya Barcelona ile sözleşme imzaladığı yönündeki iddiaları yalanlasa da, başta Marca olmak üzere birçok İspanyol gazetesi buna inanmamış gözükmüyor.

Haberin Devamı

Geçen cuma günü sağlık kontrolünden geçtiği ve Real Madrid ile ön sözleşme imzaladığı öne sürülen Brezilyalı futbolcunun, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları sonrasında eflatun-beyazlı formayı giyeceği belirtiliyor.

Neymar, sağlık kontrolüyle ilgili, "Bir aile yakınımı ziyaret için hastaneye gittim" dese de, İspanyol gazetesi, gerçekte bu futbolcunun Real Madrid için sağlık kontrolünden geçirildiği iddiasında ısrar ediyor.

Gazetenin haberinde, futbolcunun kulübü Santos’un bu transferden yaklaşık 60 milyon Avro alacağı yazılırken, Neymar’a sezonluk net 7 milyon Avro ödeneceği, ancak elde edeceği başarılara göre kazancının artacağı öne sürüldü. Neymar’ın, Avrupa’da yılın futbolcusuna verilen "Altın Top" ödülünü alması durumda ise İspanyol kulübü tarafından 1 milyon Avro daha ödeneceği kaydedildi.

Haberin Devamı

Haberlerde ayrıca, Santos Kulübü’nün gelecek yıl 100. yılını kutlayacak olması sebebiyle Real Madrid ile dostluk maçı oynayacağı ve Neymar’ın da bu maçta Brezilya takımının formasını giyeceği ifade edildi.

YORUM YAZ