MENÜ

Newcastle United'da Hedef Şampiyonlar Ligi!

300 Milyon Sterlin bedeliyle Suudi Prens Selman tarafından satın alınmasının resmileşmesine günler kalan Newcastle United gözünü dünya yıldızlarına dikti. Teknik direktör görevi için Massimiliano Allegi, Nagelsman ve Pochettino’nun adının geçtiği Newcastle United’ta takımın kadrosunun A’dan Z’ye değişeceği konuşuluyor.

Serveti tüm Premier Lig takımların toplamının yaklaşık 5 katına bedel, Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed Bin Selman destekli bir konsorsiyuma devredilmesinin sadece bir kaç imzaya kaldığı Newcastle United, transfer döneminin tartışmasız en hareketli takımı olacak.

Haberin Devamı

ÖNCE HOCA!

A’dan Z’ye tüm kadronun ve teknik ekibin değişeceğine kesin gözüyle bakılan İngiliz ekibinde antrenörlük görevi için en son Tottenham’ı çalıştıran Mauiricio Pochettino’nun adı ön plana çıksa da, İtalyan teknik adam Massimiliano Allegri ve Alman çalıştırıcı Julian Nagelsmann’ın adı da spor kamuoyunda dolaşan iddialar arasında.

Teknik direktör seçiminin yapılmasının ardından minimum 250 Milyon Pound’luk bir transfer bütçesiyle yaz transfer dönemini hareketli geçirecek Newcastle United’da 5 senenin sonunda hedef Premier Lig’i ve Şampiyonalar Ligi’ni kazanan bir takım yaratmak.

Dünyanın en prestijli ligi olarak kabul gören Premier Lig’İndeki rakiplerini göz önüne bulunca geniş bir transfer listesi bulunan Bin Selman’ın Newcastle’ında ilk hedef Greizmann. Barcelona’da beklentileri karşılayamayan Fransız yıldızı takıma katarak ilk flaş transferini gerçekleştirmek isteyen Newcastle’In, bonservisi yine Barcelona’da olan Coutinho’yu da renklerine bağlamak istediği biliniyor.

Haberin Devamı

MBAPPE VE NEYMAR GELEMEZ

Suudi Arabistan ve Katar’In arasında yer alan diplomatik kriz ve gerginlikten dolayı PSG’den bonservis bedeliyle oyuncu almayacağına kesin gözüyle bakılan Mohammed Bin Selman’ın takımı, PSG’yle sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Cavani’yi ücretsiz bir şekilde renklerine bağlamak istiyor.

Merkez orta sahaya Atletico Madrid’ten Thomas Partey’i ve Barcelona’yla 1 senelik sözleşmesi kalan Arturo Vidal’i katarak güçlü bir direnç kurmak isteyen Newcastle United’ın hedefindeki bir diğer orta saha ise Lille’lin genç dinamosu Soumare.

Bu oyuncuların dışında Real Madrid’de istenmeyen adam ilan edilen Gareth Bale, sözleşmesi sezon sonunda Napoli’yle sona erecek Dries Mertens, Chelsea’nin Brezilyalı kanat oyuncusu Willian da Newcastle United’ın listesinde bulunan bir diğer isimler.

HAZIRLAYAN: NİHAT UZEL

Bu yaz döneminde çok sürpriz transferlere imza atmasına kesin gözüyle bakılan Newcastle United’ın şimdiden tüm dünya futbolunda dengeleri değiştireceğine ve yeni bir güç olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

YORUM YAZ