MENÜ

Neustadter'den Galatasaray'a Jailson göndermesi!

Fenerbahçe, ara transfer döneminde kadroya katılan transferler için özel bir imza töreni düzenledi. Törende bu kez soruları gazeteciler değil, futbolcular ve kulüp çalışanları sordu, yeni transferler yanıtladı. İmza törenine damga vuran sorulardan biri de Neustadter'in Serdar Aziz'e sorduğu "Galatasaray'ın en hızlı oyuncusu kimdi? Çünkü kimse Jailson'u yakalayamadı." sorusu oldu. Gelen sorunun ardından salonda kahkahalar yükseldi. İşte o anlar...

Fenerbahçe, ara transfer döneminde kadroya katılan transferler için özel bir imza töreni düzenledi. Törende bu kez soruları gazeteciler değil, futbolcular ve kulüp çalışanları sordu, yeni transferler yanıtladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin YouTube kanalından paylaştığı imza törenine damga vuran sorulardan biri de Neustadter'in Serdar Aziz'e sorduğu soruydu.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yaşanan olaylara gönderme yapan Neustadter, "Galatasaray'ın en hızlı oyuncusu kimdi? Çünkü kimse Jailson'u yakalayamadı." sorusunu Serdar Aziz'e yöneltti. Gelen sorunun ardından salonda kahkahalar hava uçuştu. Serdar Aziz soruyu yanıtsız bıraktı ve sözleşmeye imza attı.

YORUM YAZ