MENÜ

"Net bir galibiyet aldık"

Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, Galatasaray derbisinde 2 gol atarak net bir galibiyet aldıklarını söyledi.

"Net bir galibiyet aldık"

Havutçu, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında, iki takımın da sahaya kazanmak için çıktıklarını belirterek, "Orta alanda daha fazla topa sahip olmak istiyorduk. Top kayıplarını değerlendirip kanatlardan pozisyon yakalamak istiyorduk. Bunu ikinci yarı gerçekleştirdik. 2 gol attık ve net bir galibiyet aldık" diye konuştu.

Derbinin, derbi havasından uzak olduğunu anlatan Havutçu, iki takımın da şampiyonluktan erken kopmasının buna neden olduğunu ifade etti. Havutçu, maçın son dakikalarında sakatlık geçiren ve oyundan alınan İsmail’in durumunun iyi olduğunu bildirdi.

GUTİ’NİN TEPKİSİ
Tayfur Havutçu, Guti’nin oyundan alındıktan sonra yedek kulübesine gelmeyip soyunma odasına gidişi konusunda, "Benimle bir sorunu yok. Sakatlıktan yeni çıktı. 60 dakika oynamasını düşünüyorduk. Daha fazla sahada kaldı" dedi.

Guti’nin, yedek kulübesine gelmeyip soyunma odasına gitmesi, ardından da soyunma odasından takımı beklemeden ayrıldığı iddialarının bulunduğunun belirtilmesi üzerine yorum yapmaktan kaçınan Havutçu, "Guti, bu takımın kaptanı, kendisine sormak gerek" ifadelerini kullandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ