MENÜ

Nestor El Maestro: Nihayet şans bize güldü

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro, 2-1 kazandıkları Gaziantep FK maçının ardından açıklamalarda bulundu. İyi bir takım olduklarını gösterdiklerini belirten Sırp teknik adam, Gaziantep'in 90+6. dakikada direkten dönen topu ile ilgili de konuştu, ''Nihayet şans bize güldü.'' dedi.

Nestor El Maestro: Nihayet şans bize güldü

Göztepe, Süper Lig'in 15. haftasında konuk ettiği Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup etti ve 5 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro, çok değerli bir galibiyet aldıklarını vurguladı.

Haberin Devamı

Sırp teknik adam, "Öncelikle en önemli şey galibiyet alabilmek. Bunun haricinde performans konusunda gösterdiğimiz istikrarımız. Stada geldiğimiz zaman sahada neler olacağını artık görüyoruz. Çok güzel bir ilk yarı geçirdik. 3-4-3 ile başlayacağımız bir karşılaşmada ikinci yarıda yaptığımız değişikliklerle ne kadar iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Kırmızı karttan sonra iyi bir mücadele gösterdik, karakter olarak savaştık. Maçı gol yemeden de tamamlayabilirdik" dedi.

"NİHAYET ŞANS BİZE GÜLDÜ"

Nestor El Maestro, konuk ekibin karşılaşmanın son dakikalarında bir topunun direkten dönmesinin hatırlatılması üzerine, "Gol atmak çok güzeldir. Benim için önemli olan şey gol atsak da yesek de oyun felsefesini sahaya yansıtmaktır. Elbette golü yediğinizde bu sizi strese sokabiliyor. Hele ki kırmızı kart gördükten sonra bu zorlu bir durum. 90+6. dakikada direkten dönen top için şunu söyleyebilirim; Nihayet şans bize güldü" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

YORUM YAZ