MENÜ

Nenad Bjelica'dan son dakika Fenerbahçe açıklaması

Fenerbahçe’nin teknik direktör çalışmaları sürerken öne çıkan adaylardan Nenad Bjelica, son dakika açıklaması yaptı. Kısa süre önce Fenerbahçe ile ciddi şekilde görüştüğünü açıklayan Hırvat teknik adam, son 1 ayda ise hiçbir gelişme yaşanmadığını ifade etti.

Nenad Bjelica'dan son dakika Fenerbahçe açıklaması

Son olarak Dinamo Zagreb'i çalıştıran Nenad Bjelica, Ersun Yanal ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de öne çıkan isimlerin başında geliyordu. Fenerbahçe'nin resmi görüşme gerçekleştirdiği Nenad Bjelica, Sarı Lacivertli ekibin kendisini sezon sonunda takımın başına getirmek istediğini duyurmuştu. Hırvat teknik adam, Fenerbahçe ile ilgili bir son dakika açıklaması daha yaptı.

Haberin Devamı

'Fenerbahçe ile ciddi görüştük, ilerleme kaydettik'

Fenerbahçe ile ciddi bir görüşme gerçekleştirdiğini belirten Bjelica, İspanyol ekibi Real Betis ile temas kurmadığını açıkladı.

Sarı Lacivertli ekiple kısa süre önce ilerleme kaydettiklerini vurgulayan Hırvat hoca, son 1 ayda ise görüşmelerin durduğunun altını çizdi ve ekledi:

''Fenerbahçe ile ciddi görüştük. Önemli ilerleme kaydetmemize rağmen son 1 ayda hiçbir gelişme yaşanmadı. Real Betis ile masaya oturmadım. 5 büyük ligden ve Türkiye'den beni isteyen kulüpler var. Kariyerim için önemli bir adım atmak istiyorum. Önemli olan para olsaydı, Arap ülkelerinde çalışırdım. Beni defalarca aradılar. Ailemin rahat edeceği bir ülkede yaşamak ve kendimi geliştirebileceğim bir kulüpte çalışmak istiyorum''

YORUM YAZ