MENÜ

Negredo yuvadan uçuyor

Al Nasr'dan 7 milyon euro gibi astronomik bir teklif alan İspanyol golcünün gidişine Beşiktaş onay verdi.

Negredo yuvadan uçuyor

Milliyet Gazetesi'nden Serdar Sarıdağ'ın haberine göre; yeni sezonda Larin, Love, Babel, Mustafa ve Güven’in yeterli olacağını düşünen siyah-beyazlı yönetim, Katar kulübü ile el sıkıştı. İmzaların atılmasının ardından Beşiktaş, hem Negredo’nun ücretinden kurtulacak hem de kasasına 1 milyon euro koyacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ta, gidip gitmeyeceği bir türlü netlik kazanamayan Alvaro Negredo için, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Al Nasr Kulübü dün son teklifini sundu. İspanyol forvet ile yıllık 7 milyon euro üzerinden prensip anlaşmasına varan Al Nasr, Kartal’a da 1 milyon euro bonservis vereceğini iletirken, futbolcunun birikmiş alacaklarını da ödemeyi kabul etti.

Siyah-beyazlı yönetiminin 1 milyon euroluk bedeli kabul ettiği ve oyuncunun gidişine onay verdiği bildirildi. Kazanacakları bonservisin yanında Negredo’ya ödenen yüksek bedelden kurtuldukları için bu bu ayrılığın iyi olduğunu düşünen yönetim, Larin, Babel, Vagner Love, Mustafa ve Güven gibi isimlerin forvet hattı için yeterli olduğu konusunda görüş birliğine vardı.

Haberin Devamı

İki kulübün anlaştığı saatte Birleşik Arap Emirlikleri’nde mesai bittiği için resmi imzaların atılmadığı belirtilirken, işlemlerin bugün başlatılacağı bildirildi. Al Nasr kulübünden yıllık 7 milyon euro alacak olan İspanyol golcünün, bu transferde eşini ikna edince kararı netleşti.

Bu onaydan önce teknik direktör Şenol Güneş’e de danışan siyah-beyazlı yönetimin, “Ben oyuncunun kalmasından yanayım ama kendi gitmek istiyorsa ve kulüp menfaatleri de bunu gerektiriyorsa yapacak bir şey yok” yanıtını aldığı ortaya çıktı.

48: İspanyol golcü Alvaro Negredo siyah-beyazlı formayı 48 maçta terletirken 2 bin 344 dakika şans buldu. Tecrübeli forvet lig, kupa ve Avrupa’da 18 kez ağları havalandırırken, 9 da gol pası verdi. Bir kez kırmızı kart gören Negredo, 4 defa da sarı kart ile cezalandırıldı.

YORUM YAZ