MENÜ

Negredo Tigres'e, Gignac Beşiktaş'a

Meksika ekibiyle sözleşmesi sona eren Andre-Pierre Gignac, Kartal’ın radarına girdi. 33 yaşındaki Fransız oyuncuyla ilk teması kuran Beşiktaş’a, yıldız ismin eski kulübünden müjde gibi haber geldi! Tigres, Gignac’ın yerini doldurmak için Alvaro Negredo’ya talip oldu.

Negredo Tigres'e, Gignac Beşiktaş'a



Teknik direktör Şenol Güneş’in direktifleriyle yeni sezona bambaşka bir hücum hattıyla girmeyi planlayan Siyah-Beyazlılar, bu doğrultuda çalışmalarına başlamıştı. Geçen sezonun ikinci yarısını Göztepe’de kiralık olarak geçiren Demba Ba’yla sözlü anlaşma yapan Kara Kartal, Senegalli oyuncunun Çin’den gelen yüksek maaşlı teklifler sebebiyle kararsızlık yaşaması sonrasında rotasını değiştirdi. Bu doğrultuda kulübün 2 sezondur gündeminde bulunan Andre-Pierre Gignac’ı hedefleri arasına ekleyen Kartal, Meksika ekibiyle sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki Fransız golcü için çalışmalara başladı. Tecrübeli oyuncunun menaceriyle teması kuran Kara Kartal’a Tigres’ten müjde gibi bir haber geldi.

Menajerinden dönüş var

Andre-Pierre Gignac’la yollarını ayıran Tigres’in, hücum hattını yeni bir forvetle güçlendirmeyi planladığı ve bu doğrultuda Beşiktaş’ın gözden çıkardığı Alvaro Negredo’yla ilgilendiği öğrenildi. Şenol Güneş’in olumsuz raporu sonrasında satış listesine konan İspanyol futbolcu için menajeriyle görüşmelere başlayan Tigres’in, “Beşiktaş’tan yıllık 4.3 milyon Euro kazanıyor. Bu maaşı verebiliyorsanız görüşmeye hazırız” geri dönüşünü aldığı kaydedildi. Meksika ekibinin ise bu talebe olumlu ya da olumsuz yanıt vermeyip konuyu değerlendirme kararı aldığı kaydedildi.

Kulüp kolaylık sağlıyor

Negredo’yu geçen sezon başında İspanya La Liga ekibi Valencia’dan 2.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer eden Beşiktaş’ın, aynı bedele tecrübeli oyunun gidişine onay verebileceği konuşuluyor. Siyah- Beyazlılar’ın, yüksek maaşı sebebiyle Negredo’nun gidişine kolaylık sağlayabileceği belirtildi.

Orhan Yıldırım

Javier Hernandez Beşiktaş'a doğru!

Haberin Devamı
YORUM YAZ