MENÜ

Nef Stadyumu'nda istenmeyen görüntüler: Fatih Terim sakinleştirdi!

Fransa'da gerilimli geçen Galatasaray-Marsilya karşılaşmasının rövanşı İstanbul'da da oldukça hareketli devam ediyor. Sarı-Kırmızılı taraftarlar özellikle ilk maçta van Aanholt ile gerilim yaşayan Matteo Guendouzi'ye tepki gösterirken, Fransız futbolcu korner kullanırken sahaya yabancı maddeler atıldı. Takımı 2-0 öndeyken bu olayları istemeyen Fatih Terim tribünlerin oraya giderek taraftarları sakinleştirdi!

Nef Stadyumu'nda istenmeyen görüntüler: Fatih Terim sakinleştirdi!

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda 30 Eylül'de Fransa'da oynanan ve başladığı gibi golsüz sona eren Marsilya-Galatasaray karşılaşmasında tribünde olaylar çıkmış, zaman zaman Sarı-Kırmızılı futbolculara yabancı maddeler atılmıştı. İstanbul'daki rövanş da aslında sadece takımların değil, taraftarların da rövanşı oluyor.

Haberin Devamı

Nef Stadyumu'ndaki 52 bin Galatasaray taraftarı maça oldukça sert başlarken, ilk düdükten itibaren Aslan'a tam destek, Marsilyalı futbolculara da tam press vardı. İlk maçta Patrick van Aanholt ile Matteo Guendouzi arasında yaşanan gerilimi unutmayan Sarı-Kırmızılılar özellikle Guendouzi topu ayağına aldığında çok yüksek bir sesle yuhalamalara başlıyordu.

Karşılaşma bu şekilde devam ederken 36. dakikada saha içinde ilk gerilim yaşandı. Alexandru Cicaldau ile Pape Gueye arasında yaşananlar, tribünleri de gerdi. Taraftarlar sahaya birkaç yabancı madde attı. Bu sırada Galatasaraylı futbolcular ve Fatih Terim'in yardımcıları; Selçuk İnan ile Necati Ateş taraftarları uyardı.

Bu pozisyondan 2 dakika sonra Marsilya korner kazandı, Guendouzi köşe bayrağının orada topun başına geçince, yine tribünlerden sahaya yabancı maddeler atıldı. Bu sırada başta teknik direktör Fatih Terim olmak üzere Sarı-Kırmızılı futbolcuların hepsi tribünlerin oraya gidip, taraftarı sakinleştirmeye çalıştı.

YORUM YAZ