MENÜ

Necip Uysal'dan ince gönderme!

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde kazanan 4-3'lük skorla konuk ekip Beşiktaş oldu. Siyah-beyazlıların tecrübeli futbolcusu Necip Uysal da skora bir golle katkı verdi. Derbi sonrası antrenmanda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Necip Uysal, altyapıdan gelen genç isimlerle ilgili konuştu. Sergen Yalçın'ın altyapıdaki futbolcular için bir şans olduğunu söyleyen Necip Uysal'ın "İnşallah maç olarak da beni geçerler" sözleri dikkat çekti.

Beşiktaş Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynadığı derbi maçını 4-3'lük skorla kazandı. Siyah-beyazlıların tecrübeli futbolcusu Necip Uysal da skora bir golle katkı verdi.

Haberin Devamı

Derbi sonrası antrenmanda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Necip Uysal, altyapıdan gelen genç isimlerle ilgili konuştu.

Beşiktaş'ın altyapısından A takıma yükselen genç isimler ile ilgili soruyu yanıtlayan Necip Uysal, "Hepsiyle konuşuyorum, ben de oralardan geldim. Ama burada önemli olan hocanın onlara bakış açısı. Ben Sergen hocayla altyapıda da çalıştım. O zaman da beni A takıma göndermek için çok çaba sarf etti." dedi.

Sergen Yalçın'ın altyapıdaki futbolcular için büyük bir şans olduğunu vurgulayan Necip Uysal, "Sergen hoca Utku, Ersin, Rıdvan ve Erdoğan'a şans veriyor bunu iyi değerlendirmeleri lazım. Sergen hoca onlar için büyük şans. İnşallah maç olarak da beni geçerler" sözleriyle üstü kapalı sitem etti.

Haberin Devamı

YORUM YAZ