MENÜ

Necip Uysal ile tanıştı, hayaline kavuştu

Barış Altun, 2017 yılında kafasında meydana gelen ağrı sebebiyle gittiği hastanede histoositoz tanısıyla kemoterapiye başladı, bu süre zarfında 2-3 defa hastalığı nüksetmesine rağmen pes etmedi ve geçen hafta son kemoterapisini alarak hastalığı yendi. Barış Altun, 14 yaşında siyah beyaz renklere gönül vermiş bir Beşiktaşlı. Altun’un en büyük hayali Necip Uysal ile tanışmaktı ve bugun Nevzat Demir Tesislerinde Necip Uysal ile buluştu. Bir süre sohbet eden ikiliye Necip Uysal tüm takımın imzaladığı bir forma hediye etti.

Barış Altun, 2017 yılında kafasında meydana gelen ağrı sebebiyle gittiği hastanede histoositoz tanısıyla kemoterapiye başladı, bu süre zarfında 2-3 defa hastalığı nüksetmesine rağmen pes etmedi ve geçen hafta son kemoterapisini alarak hastalığı yendi.

Haberin Devamı

Barış Altun, 14 yaşında siyah beyaz renklere gönül vermiş bir Beşiktaşlı. Altun’un en büyük hayali Necip Uysal ile tanışmaktı ve bugün Nevzat Demir Tesislerinde Necip Uysal ile buluştu. Bir süre sohbet eden ikiliye Necip Uysal tüm takımın imzaladığı bir forma hediye etti.

YORUM YAZ