MENÜ

‘Ne şartlarda olursa olsun...'

Şok sakatlığıyla taraftarları üzen Diego, iddialı açıklamalarıyla umut verdi. Brezilyalı, “Ne şartlarda olursa olsun Galatasaray maçında sahada olacağım” dedi

‘Ne şartlarda olursa olsun...'

Sarı-Lacivertliler’in yeni gözdesi Diego Ribas’ın sakatlanıp, 10 gün sahalardan uzak kalacak olması taraftarı üzmüştü. Camia için, Sepahan ve Sheffield maçlarındaki performansıyla umut veren, Sevilla karşısında ise pek varlık gösteremeyen Diego’nun Galatasaray derbisine yetişecek olması en önemli teselliydi. Kendisinden beklentilerin farkında olan Brezilyalı yıldız, taraftarlara bu konuda mesaj göndermeyi ihmal etmedi. Galatasaray’a karşı kesin olarak sahada olmak isteyen 29 yaşındaki futbolcu, “Ne şartlarda olursa olsun Galatasaray maçında sahada olacağım. Arkadaşlarımı böylesine önemli bir karşılaşmada kesinlikle yalnız bırakmak istemem. Golümü atıp taraftarı selamlayacağım. Gerçek Fenerbahçeli olacağım” ifadelerini kullandı.

‘Kupalı başlangıç’


Sezona kupayla başlamalarının önemine vurgu yapan Diego Ribas, “Taraftarımız bizden bunu bekliyor. Aynı zamanda sezona moralli başlamak için de mutlaka kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ