MENÜ

"Ne olursa olsun Fenerbahçe'nin vazgeçilmez oyuncusu"

Fenerbahçe'nin geniş kadrosu bir yandan teknik direktör Erol Bulut'un elini rahatlatırken diğer yandan da oyuncu seçimleri zaman eleştiri oklarının hedefi oluyor. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, "Fenerbahçe'de Perotti ile Cisse, Gençlerbirliği maçında ilk 11'de olmalı mı?" sorusunu yanıtladı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'un zaman zaman kadro tercihleri eleştirilse de sarı-lacivertli takımın geniş kadrosu Erol Bulut'un elini rahatlatıyor.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Ters Köşe' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, "Fenerbahçe'de Perotti ile Cisse, Gençlerbirliği maçında ilk 11'de olmalı mı?" sorusunu yanıtladı.

Fenerbahçe'de korona virüs testi pozitif çıkan Enner Valencia'nın yokluğunun Erol Bulut'u üzdüğünü söyleyen Erman Özgür, "Cisse'nin ilk 11'de olmasını düşünüyorum. Bitiriciliğiyle fark yaratacak bir oyuncu. Bunun dışında Perotti de forvet hattına ciddi kalite katacaktır. 90 dakika olmasa bile 60-70 dakika oynayacak bir duruma geldiyse Perotti de ilk 11'de yer alabilir. Pelkas'ın da ne olursa olsun Fenerbahçe için vazgeçilmez bir oyuncu olduğunu düşünüyorum." dedi.

Fenerbahçe için Gustavo'suz orta sahasının zor olacağını ifade eden Erman Özgür, "Forvet hattını doğru dizayn edebilmek için orta saha oyuncusunu kırıp stoper oynatmanın doğru olmadığını düşünüyorum." dedi.

YORUM YAZ