MENÜ

Ndiaye: Aklım hep Galatasaray'daydı

Geçtiğimiz sezonun devre arasında 16 milyon euro'ya Stoke City'ye transfer olan Badou Ndiaye, kiralık olarak Galatasaray'a dönmeye hazırlanıyor. Senegalli futbolcu “Fatih hocamın beni takımda görmek istemesi, taraftarların müthiş ilgisi nedeniyle aklım yaz boyunca Galatasaray’daydı. Şartların oluşmasını bekledim.'' ifadelerini kullandı.

Ndiaye: Aklım hep Galatasaray'daydı

Yarım sezon sonra Galatasaray’a kiralık olarak dönmeye hazırlanan Badou Ndiaye , parçalı formayı giymek için sabırsızlanıyor. Senegalli orta saha oyuncusu, “Fatih hocamın beni takımda görmek istemesi, taraftarların müthiş ilgisi nedeniyle aklım yaz boyunca Galatasaray’daydı. Şartların oluşmasını bekledim. Yeniden Türk Teleko m Stadı’na çıkacağım için mutluyum” dedi.

Haberin Devamı

Fizik olarak hazır durumda olduğunu belirten Ndiaye, “İyi bir kamp dönemi geçirdim. Stoke City ile lig maçına da çıktım. Hedefim, taraftarımızın önündeki Alanyaspor mücadelesinde forma giymek. Ta bi kararı hocamız verecek” ifadesini kullandı.

Öte yandan Ndiaye’nin transfer döneminde Galatasaray’a gelmek için Bournemouth, Marsilya ve Wolverhampton gibi kulüplerin tekliflerini geri çevirdiği öne sürüldü.

YORUM YAZ