MENÜ

NBA'e dün gece kavga damga vurdu!

NBA'de dün gece oynanan New York Knicks - Memphis Grizzlies maçının son bölümlerinde ortalık gerildi, iki takım oyuncuları birbirine girdi! Dün gece Memphis'in, New York'u deplasmanda 106-127 mağlup ettiği maçın bitimine bir dakika kala kavga çıktı.

Dün gece NBA'e kavga damga vurdu. New York'un evinde Memphis'e 106-127 mağlup olduğu maçın son bölümünde iki takım oyuncuları birbirine girdi. Takımı 18 sayı farklı önde olmasına rağmen mücadelesinden ödün vermeyen Memphisli oyuncu Jae Crowder, Knicks'in hatasını takip edip, topu çalınca New Yorklu Elfrid Payron duruma çok sinirlenip Crowder'a fazlasıyla sert bir faul yaptı. Bu faul sonrasında iki takım oyuncuları birbirine girerken yaklaşık 1 dakika boyunca hakemler oyuncuları ayırmakla uğraştı.

Haberin Devamı

KAVGA SAHA DIŞINDA DA DEVAM ETTİ!

Maçın ardından New York Knicks’in 4 numarası Marcus Morris, cinsiyetçi bir demeç vererek Crowder hakkında “Sahada çok fazla kadınsı davranıyor. Kendini yere atıyor ve kafasını geri doğru atıyor. Çok yumuşak. Kadın gibi” yorumunda bulundu.

Jae Crowder ise kendi sosyal medya hesabından bu açıklamayı RT'leyip, Morris’in dün gece 5/17 saha içiyle oynamasıyla dalga geçti.

YORUM YAZ