MENÜ

Nba'de Nikola Jokic'in erkek kardeşleri olay yarattı!

Dünyanın en büyük basketbol organizasyonu olan NBA’de normal sezonun MVP’si (En Değerli Oyuncusu) olan sırp Nikola Jokic’in kardeşleri Amerika’da olay oldu. Denver Nuggets’ın Phoenix Suns ile oynadığı karşılaşmada, Nikola Jokic ve Deven Booker arasında yaşanan bir pozisyon sonrası Jokic’in iki ağabeyi çılgına döndü. Nikola Jokic’in ağabeylerini sakinleştiremeyen güvenlik görevlileri, çareyi yardım çağırmakta buldu.

NBA’de oynanan Batı Konferans Yarı Final karşılaşmasında Denver Nuggets, Phoenix Suns’a kaybederek 4-0’la seride yenilen taraf oldu. Maçın son anlarında Sırp oyuncu Nikola Jokic’in ağabeyleri maça damga vurdu. Normal sezonun MVP’si olan Sırp pivot Nikola Jokic’in yerde kaldığı bir pozisyonda çok sinirlenen Jokic’in iki ağabeyi neredeyse sahaya gireceklerdi.

Haberin Devamı

Nikola Jokic’in yerde kaldığını gören erkek kardeşler; Strahinja ve Nemanja tribünde olay çıkartarak maçın hakemlerine ve Phoenix’li oyunculara tepki gösterdi. Bu tepkinin argoya ve fiziksel tepkiye dönmesi sonucunda iki isim önce tribünlerden çıkartıldı, sonra da arenadan dışarıya atıldı.

YORUM YAZ