MENÜ

NBA'de Golden State Warriors, Detroit Pistons'ı farklı mağlup etti

NBA'de Golden State Warriors, Chase Center'da karşı karşıya geldiği Detroit Pistons'ı 102-86 mağlup etti. Warriors'ta Klay Thompson 21 sayı ile maçın en skorer ismi oldu.

NBA'de Golden State Warriors, Detroit Pistons'ı farklı mağlup etti

NBA'de normal sezon iki karşılaşma ile devam etti. Golden State Warriors Chase Center'da karşılaştığı Detroit Pistons'ı 102-86'lık skorla mağlup etti ve 32. galibiyetini elde etti. Warriors'ta Klay Thompson 21 sayı, 4 asist, Andrew Wiggins 19 sayı ve Stephen Curry 18 sayı ile oynayarak galibiyeti getirdi. Ligdeki 33. mağlubiyetini yaşayan Detroit'te ise Rodney McGruder 19 sayı, 5 ribaund ve Hamidou Diallo 16 sayı, 13 ribaund ile mücadeleyi tamamladı.

Haberin Devamı

Minnesota deplasmanda kazandı

Günün diğer maçında ise Minnesota Timberwolves, Madison Square Garden'da oynadığı New York Knicks'i 112-110'luk skorla yendi ve üst üste ikinci toplamda 22. galibiyetini aldı. Timberwolves'ta Anthony Edwards 21 sayı, Karl-Anthony Towns 20 sayı ve D'Angelo Russell 17 sayı ile oynayarak galibiyeti getiren isimler oldu. Bu sezonki 23. mağlubiyetini alan Knicks cephesinde Evan Fournier 27 sayı, 4 ribaund ve 4 asistle ile oynamasına rağmen yenilgiyi önleyemedi.

İHA

YORUM YAZ