MENÜ

NBA'de Furkan ve Cedi karşı karşıya geliyor! NBA maçları ne zaman ve hangi kanalda?

NBA'de bu akşamın programı belli oldu. NBA'de maçlar hangi saatte ve hangi kanalda yayınlanıyor? Cedi Osman ve Furkan Korkmaz'ın karşı karşıya geldiği NBA maçı hangi kanalda? Bu sorulara haberin devamında yanıt bulabilirsiniz.

NBA’de cumartesiyi pazara bağlayan gece 5 maç oynanacak. Gecenin ilk maçı diğer maçlara oranla erken bir saatte başlayacak. TSİ 22:0’’de Dallas Mavericks ile New Orleans Pelicans karşı karşıya gelecek. Batı konferansının flaş takımı Dallas Mavericks, New Orleans Pelicans’ı evinde ağırlayacak. Draftın 1. Sırasından seçtikleri Zion Williamson’ın sakatlanması sonucu beklenen patlamayı yapamayan New Orleans ekibi aldıkları 6 galibiyetle batı konferansının son sıralarında yer alıyor. 19 maçta aldıkları 13 galibiyetle batı konferansında zirveye oynayan Luka Doncic’in takımı Dallas Mavericks’te bu maçtan önce bir eksiklik bulunmuyor.

Haberin Devamı

Günün diğer karşılaşması ise TSİ 03:30’da New York’ta oynanacak. Doğu konferansının son sırasında yer alan New York Knicks evinde Indiana Pacers’ı konuk edecek. Geçtiğimiz gece alınan kötü sonuçların ardından Koç David Fizdale’ı gönderen New York Knicks bu sezon 22 maçta yalnızca 4 galibiyet alabildi. Son 8 maçını kaybeden New York ekibinde eksik bulunmazken, doğu konferansı altıncısı Indiana Pacers’ta ise sakatlığı süren yıldız oyuncu Oladipo forma giyemeyecek.

TSİ 03:30’da başlayacak olan mücadelede ise temsilcilerimiz Cedi Osman ve Furkan Korkmaz karşı karşıya geliyor. S Sport’tan naklen yayınlanacak olan karşılaşmada Philadelphia 76’ers evinde Cleveland Cavaliers’a konuk olacak. 4 maçlık galibiyet serisini 2 gün önceki Washington Wizards maçındaki mağlubiyetle sonlandıran Furkan Korkmaz’ın takımı 76ers doğu konferansında 5. Sırada yer alıyor. Cedi Osman’ın takımı Cleveland ise maç kazanamamaya devam ediyor. Son 5 maçını kaybeden takım doğu konferansında 13. Sırada yer alıyor. Cleveland’ın yıldız oyuncusu Kevin Love’ın durumu maç saati netlik kazanacakken, Philadelphia’nın yıldız oyuncuları Joel Embiid ve Josh Richardson sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Gecenin Tüm Maçları:

22:00 Dallas Mavericks - New Orleans Pelicans

03:30 New York Knicks – Indiana Pacers

03:30 Philadelphia 76ers – Cleveland Cavaliers

04:00 Houston Rockets – Phoenix Suns

06:00 Utah Jazz – Memphis Grizzlies

Hangi Kanalda Yayınlanacak?

NBA’de oynanacak gecenin maçlarından yalnızca temsilcilerimizin karşılacağı Philadelphia 76ers – Cleveland Cavaliers maçı televizyonda yayınlanacak. TSİ 03:30’da başlayacak olan mücadele S Sport’tan naklen yayınlanacak.

OYNANACAK OLAN DİĞER MAÇLARIN TAKİBİNİ İSE BURADAN YAPABİLİRSİNİZ!

Nihat Uzel’den 3 maçlık Mini Yorum:

İlk olarak önereceğim maç Houston Rockets – Phoenix Suns maçı. Skor yönünden çok sayı çıkacağını düşünüyorum. İki takım da tempolu oynuyor ve genel olarak savunmalar ikinci planda kalıyor. Bu karşılaşma için önereceğim bahis 238,5’tan üst seçeneği. Temsilcilerimizin karşılaşacağı Cavaliers – 76’ers maçında çok sayı çıkacağını düşünmüyorum. Bu maç için toplam sayı 215.5 alt bahsini değerlendirebilirsiniz. Benim bu akşam için size önereceğim son maç ise gecenin ilk maçı New Orleans – Dallas karşılaşması. NBA'de hafta sonu erken saatlerde oynanan maçlarda konsantrasyon normalden daha düşük olur ve skor biraz az çıkar. Bundan dolayı 238.5’tan alt seçeneğini bu maç için değerlendirebilirsiniz.

Haberin Devamı

HAFTANIN MAÇLARINA BAHİS YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!

YORUM YAZ