MENÜ

NBA normale mi dönüyor, Radamel Falcao ayrılıyor mu? Sporda günün öne çıkan gelişmeleri!

Radamel Falcao Galatasaray’dan ayrılıyor mu? NBA maçları başlıyor mu? Fenerbahçe ve Beşiktaş çalışmalarını nasıl sürdürdü? Alexander Sörloth karantina sürecini tamamladı mı? Ülkemizde ve tüm dünyada etkisini gösteren Corona Virüs salgını futboldan basketbola kadar pek çok alanı yakından etkiledi. Peki spor dünyasından son durum ne? İşte günün öne çıkan spor gelişmeleri…

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, EuroLeague, NBA ve çok daha fazlası sizlerle buluşuyor. Son dönemlerde takımdan ayrılacağı yönünde iddialar çıkan Radamel Falcao’dan Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın antrenmanlarına, NBA maçlarının son durumundan dünya takımlarına kadar tüm bilgiler sizlerle buluşuyor.

Haberin Devamı

NBA’DE NORMALE DÖNÜŞ!

NBA yönetimi, ABD Başkanı Donald Trump'ın açıklamalarının ardından normale dönüş için harekete geçti.

FLAMENGO’DA 38 KİŞİ POZİTİF!

Brezilya ekibi Flamengo yaptığı açıklamada kulüpteki 293 kişiye corona virüs testi yapıldığını ve 38’inin pozitif çıktığını bildirdi.

RADAMEL FALCAO AYRILIYOR MU?

Galatasaray’dan ayrılacağı yönünde iddialar bulunan Radamel Falcao “Galatasaray’dan ayrılmayacağım. Burada kupalar kaldıracağım” dedi.

FENERBAHÇE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRDÜ!

Fenerbahçe, Can Bartu Tesisleri'ndeki çalışmalarını 1 günlük aranın ardındanr 4’erli gruplar halinde sürdürdü.

ALEXANDER SÖRLORTH SÜRECİ TAMALADI!

22 Nisan’da ülkesi Norveç’ten Trabzon’a dönen ve öğrenci yurdunda 14 gün karantinaya alınan Alexander Sörloth, süreci tamamladı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ ANTRENMALARINI SÜRDÜRDÜ!

Beşiktaş, gruplar halinde gerçekleştirdiği hazırlıklarına, bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

YORUM YAZ