MENÜ

NBA League Pass artık ücretsiz! NBA League Pass'e nasıl kayıt olunur?

NBA severlere müjde! NBA'in en çok kullanılan uygulaması olan League Pass 22 Nisan'a kadar bedava! Peki, League Pass'a nasıl kayıt olunur? League Pass'ten hangi maçları izleyebilirsiniz? Tüm NBA maçları var mı? Bu soruların hepsinin yanıtı haberimizde.

Yeni tip Corona Virüsü nedeniyle süresiz şekilde ara verilen NBA’den izleyicileri sevindiren haber geldi! NBA’in Youtube’u olarak bilinen League Pass uygulaması 22 Nisan’a kadar ücretsiz olarak kullanılabilecek. Basketbol severler bu uygulama sayesinde, 2019-202 sezonundaki tüm maçların tam versiyonlarını ve en özel anlarını seyredebilecekleri gibi, bunun yanısıra klasik maçları ve içerik arşivlerini izleme fırsatına sahip olabilecekler.

Haberin Devamı

NBA LEAGUE PASS HANGİ PLATFORMLARDA VAR?

Covid-19 salgınına alınan önlemler dolayısıyla insanları evde kalmaya teşvik etmek amacıyla yapılan bu uygulama ise özellikle Amerika’da büyük alkış topladı ve diğer uygulamalara örnek olması adına kampanya başlatıldı. League Pass’e bilgisayarın yanı sıra, iphone, android, ipad, playstation ve Xbox platformlarının NBA uygulamalarından da erişebiliyorsunuz.

ÜCRETSİZ NBA League Pass aboneliği nasıl açılır?

Üyelik bedeli normalde 479 TL olan bu hizmete kredi kartı bilgilerinizi vermeden ücretsiz bir şekilde siz de ulaşabilirsiniz. Peki nasıl? Bu sorunun yanıtı ise oldukça basit:

Bilgisayarınızdaki tarayıcınızdan nba.com adresine gidin.

Sağ üstteki “Nba League Pass Free 7-Day Trial” sekmesine yani 30 gün ücretsiz erişime tıklayın.

Haberin Devamı

Açılan 30 Day Free Access yani 30 gün ücretsiz erişim sayfasında start free preview butonuna tıklayın.

Açılacak olan sayfada Türkçe Hesap Oluşturun sayfası gelecek, siz de buraya bilgilerinizi girin.

Açılan Sayfada ise WATCH30 adlı promosyon kodunu kullanın.

Sayfanın altındaki gönder butonuna tıklayın

Ve son olarak açılan sayfada dilerseniz telefon numaranızı girin ve uygulama için bağlantıyı SMS olarak alın ve tüm uygulamalardan bu ücretsiz platforma erişim sağlayın.

Corona Virüs salgını nedeniyle muhtemelen en az 1 ay boyunca NBA karşılaşmalarından mahrum kalacağız. Ondan dolayı bu uygulama sayesinde basketbol heyecanını doyasıya yaşayabilirsiniz.

YORUM YAZ