MENÜ

NBA All-Star kadroları belli oldu! Giannis geceye damga vurdu! NBA All Star saat kaçta? NBA All Star ne zaman başlıyor?

NBA'de sezonun en görkemli organizasyonu olan All-Star'da kadrolar netleşti. LeBron James ve Giannis Antetokounmpo'nun kaptanlığını yapacağı All - Star karşılaşması Chicago şehrinde yer alan United Center'da 17 şubat sabahı TSİ 04:00'te oynanacak. Lakers oyuncusu Lebron ve Bucks oyuncusu Giannis'in dün gece yaptığı kadro seçimleri canlı olarak yayınlanırken Giannis'in Harden'ın adını bile söylememesi büyük olay oldu! Oyuncu seçimleri sırasında Trae Young, Kemba Walker ve James Harden'dan birisini seçmesi gerekirken "Bana pas atmayı bilen birisi lazım ondan dolayı Kemba ve Trae arasında kararsızım." diyen Yunan basketbolcu geceye damga vurdu.

NBA All-Star organizasyonunun nihai kadro seçimi dün gece yapıldı. Batı Konferansı'ndan Lebron James'in, Doğu Konferansı'ndan ise Giannis Antetokounmpo'nun kaptanlıklarını yaptığı takımlar belli olurken, Lebron'un takımını Frank Vogel, Giannis'in ekibini ise Nick Nurse yönetecek. Dünyanın en çok seyredilen spor organizasyonlarından birisi olan All-star karşılaşması TSİ 17 Şubat sabahı 04:00'te oynanacak.

Haberin Devamı

NBA All-Star karşılaşmasında oluşan kadrolar şöyle:

LeBron James'ın Takımı

İlk 5: LeBron James (Los Angeles Lakers), Anthony Davis (Los Angeles Lakers), Kawhi Leonard (Los Angeles Clippers), Luka Doncic (Dallas Mavericks), James Harden (Houston Rockets)

Yedekler: Damian Lillard (Portland Trail Blazers), Ben Simmons (Philadelphia 76ers), Nikola Jokic (Denver Nuggets), Jayson Tatum (Boston Celtics), Chris Paul (Oklahoma City Thunder), Russell Westbrook (Houston Rockets), Domantas Sabonis (Indiana Pacers)

Giannis Antetokounmpo'nun Takımı

İlk 5: Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks), Joel Embiid (Philadelphia 76ers), Pascal Siakam (Toronto Raptors), Kemba Walker (Boston Celtics), Trae Young (Atlanta Hawks)

Haberin Devamı

Yedekler: Khris Middleton (Milwaukee Bucks), Bam Adebayo (Miami Heat), Rudy Gobert (Utah Jazz), Kyle Lowry (Toronto Raptors), Brandon Ingram (New Orleans Pelicans), Donovan Mitchell (Utah Jazz), Jimmy Butler (Miami Heat)

All-Star'da yeni format

NBA All-Star'ın en büyük etklinliği olan Doğu-Batı karması maçlarının son yıllarda daha az rekabete sahne olması sebebiyle bir takım yeni kararlar alan lig yönetimi, 2018'den itibaren organizasyonu farklı bir şekilde düzenlemeye başladı.

Daha önceden her iki konferansta mücadele eden oyuncular arasından en çok oy alan isimler, konferanslarına göre Doğu ve Batı karması takımlarını oluştururken geçtiğimiz yıldan itibaren bu uygulama rafa kalktı.

Her iki konferanstan en çok oy alan iki oyuncunun takım kaptanı olduğu yeni sistemde takımların geri kalanı, en çok oy alan diğer oyuncular arasından kaptanların seçim yapmasıyla oluşturuluyor. Yeni formatın uygulandığı iki yılda da takım kaptanı seçilen LeBron James'in takımları, 2018'de Stephen Curry ve 2019'da Giannis Antetokounmpo'nun takımlarını mağlup etmeyi başardı.

YORUM YAZ