MENÜ

Ünal Önal: Depremzede vatandaşlarımıza faydamız olduysa ne mutlu bize

Nazilli Belediyespor Başkanı Ünal Önal, depremzedeler yararına Efeler 09 SFK ile oynadıkları maçın ardından konuştu, "Buradan depremzede vatandaşlarımıza ve illerimize faydamız olduysa ne mutlu bize" dedi. 

Ünal Önal: Depremzede vatandaşlarımıza faydamız olduysa ne mutlu bize

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat tarihinde meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık deprem felaketlerinin ardından vatandaşlarımıza destek amaçlı sahaya çıkan Efeler 09 SFK ve Eşin Group Nazilli Belediyespor maçında 250 bin TL hasılat toplanırken, iki kulüp dostluk rüzgarları estirdi.

Haberin Devamı

Nazilli Belediyespor Başkanı Ünal Önal, Adnan Menderes Stadı'nda çok güzel bir atmosfer oluşturduklarını belirterek, "Ülkemizde hiçbirimizin beklemediği bir felaket yaşandı. Bundan dolayı liglerimiz de ertelendi. Deprem nedeniyle verilen aradan yararlanarak Aydın'ımızla en büyük ilçesi Nazilli'yi kaynaştırmak istedik. Nazilli Belediyespor başkanı olarak Nazilli'nin Aydın'a gelmesinden, dostluk ortamından, anlamlı bir şekilde maçın tertiplenmesinden çok mutlu oldum. Efeler 09 Spor yönetimine çok teşekkür ederim. Buradan depremzede vatandaşlarımıza ve illerimize faydamız olduysa ne mutlu bize" dedi. 

YORUM YAZ