MENÜ

Nasser Al-Khelaifi, Avrupa Kulüpler Birliği başkanı oldu

PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi, Avrupa Süper Ligi oluşumu nedeniyle görevinden ayrılan Andrea Agnelli'nin yerine Avrupa Kulüpler Birliği'nin (ECA) yeni başkanı oldu

Nasser Al-Khelaifi, Avrupa Kulüpler Birliği başkanı oldu

Paris Saint-Germain Başkanı ve CEO'su aynı zamanda beIN MEDIA GROUP Yönetim Kurulu Başkanı Nasser Al-Khelaifi, Avrupa Kulüpler Birliği'nin yeni başkanı olarak atandı. Konuyla ilgili konuşan Nasser Al-Khelaifi; Avrupa Kulüpler Birliği İcra Kurulu tarafından başkan olarak atanmaktan onur duyduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Al-Khelaifi; “Organizasyonumuzun liderliği, bütünlüğü ve birlikteliği daha önce hiç bu kadar gerekli olmamıştı. Tüm futbol topluluğuna koşulsuz bağlılığımı sunacağım. Bu da, her Avrupa ülkesinden tüm üye kulüpleri, temsil ettikleri taraftarları ve toplulukları kapsıyor. Yönetim Kurulu üyelerimiz ve üye kulüplerimiz gibi ben de Avrupa kulüplerinin meşru ve tekil sesi olarak Avrupa Kulüpler Birliği'ni güçlendirmek istiyorum. Nesillerdir taraftarların hayranlık duyduğu oyunumuz ancak birlik içinde zenginleşecektir. Bu yükümlülüğü yerine getirmek, futbolun bekçileri olarak bizim görevimizdir” dedi.

Nasser Al-Khelaifi, Avrupa Kulüpler Birliği başkanı oldu

YORUM YAZ