MENÜ

Napoli'ye Kim Min-Jae şoku! Ayrılık kapıda

Sezon başında Fenerbahçe'den Napoli'ye transfer olan Kim Min-Jae gösterdiği performansla Avrupa devlerinin transfer listesine girdi. İngilizler, sözleşmesinde şartlı serbest kalma maddesi bulunan Güney Koreli oyuncuyu kadroya katmanın planlarını yapıyor. İşte detaylar...

Napoli'ye Kim Min-Jae şoku! Ayrılık kapıda

Ağustos 2021'de 3 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olan Kim Min-Jae, sarı - lacivertli forma altında gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeye başlamıştı.

Haberin Devamı

Temmuz 2022'de Napoli, 18.05 milyon Euro karşılığında Güney Koreli yıldızı kadroya kattı.

NAPOLI'DE MUHTEŞEM SEZON

İtalyan devinde muhteşem bir sezon geçiren Kim Min-Jae, Napoli'nin 33 yıl sonra kazandığı Serie A şampiyonluğunda büyük pay sahibi oldu.

Teknik Direktör Luciano Spalletti'nin vazgeçilmezlerinden biri olan 26 yaşındaki oyuncu, Serie A'nın en iyi savunmacıları arasında gösteriliyor.

Napoliye Kim Min-Jae şoku Ayrılık kapıda

Ligde 33 maçta görev yapan Kim Min-Jae, iki kez gol atmayı başarırken iki kez de asist yaptı.

Şampiyonlar Ligi'nde dokuz maçta görev yapan yıldız oyuncu, İtalya Kupası'nda da bir kez forma giydi.

TAKIMLARINDAN VAZGEÇMİYORLAR

SÖZLEŞME YENİLEMİYOR

Kim Min-Jae'nin Napoli ile 2025 yılına kadar sözleşmesi var. 45 milyon Euro'luk serbest kalma maddesinden dolayı İngiliz ekiplerinin ilgisini çeken Güney Koreli savunmacı, İtalyan ekibinin sözleşme yenileme teklifine sıcak bakmıyor.

Haberin Devamı

Napoliye Kim Min-Jae şoku Ayrılık kapıda

İNGİLİZLER AKLINI KARIŞTIRDI

La Gazetta dello Sport'ta yer alan habere göre, Manchester United ve Manchester City'nin ilgisi Kim Min-Jae'nin aklını karıştıyor. Napoli'den yıllık 2 milyon Euro kazanan yıldız oyuncunun maaşı, transferinin gerçekleşmesi halinde 6 milyon Euro kadar yükselebilir.

'FENERBAHÇELİ EMRE'YİM AMA...'

Manchester United'ın Kim Min-Jae ile görüşmelere başladığı, scouting çalışmalarının en ince ayrıntısına kadar yapıldığı ifade edildi.

Napoliye Kim Min-Jae şoku Ayrılık kapıda

GUARDIOLA'NIN LİSTESİNDE

Manchester'ın diğer kulübü Manchester City'nin de Kim Min-Jae ile ilgilendiği bir gerçek... Öyle ki Manchester City Menajeri Pep Guardiola, sezon sonunda takımda ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Ayemeric Laporte'nin yerine transfer etmeyi düşündüğü isimlerin arasında Kim Min-Jae de var.

Napoliye Kim Min-Jae şoku Ayrılık kapıda

Kim Min-jae'nin K League'de Attığı Tüm Goller

YORUM YAZ