MENÜ

Napoli Teknik Direktörü Luciano Spalletti'den Kim Min-Jae için olay sözler

İtalya Serie A'nın 26. haftasında Napoli, Atalanta'yı 2-0'lık skorla mağlup ettiği müsabaka sonrası teknik direktör Luciano Spalletti açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam takımın vazgeçilmez oyuncusu haline gelen Kim Min-Jae hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Napoli Teknik Direktörü Luciano Spalletti'den Kim Min-Jae için olay sözler

Napoli, İtalya Serie A'da aldığı galibiyetlerle şampiyonluğa her geçen hafta daha da yaklaşıyor. Ligin 26. hafta maçında Atalanta'yı da 2-0 mağlup eden mavi-beyazlılar, liderlik koltuğunu bırakmadı. Maçın ardından Napoli Teknik Direktörü Luciano Spalletti, bir dönem Fenerbahçe forması giyen ve şu an takımın vazgeçilmez futbolcusu haline gelen Kim Min-Jae hakkında dikkat çeken sözler kullandı.

Haberin Devamı

İKİ YILDIZ GİDİYOR, İKİ YILDIZ GELİYOR

ATALANTA'YI MAĞLUP ETTİLER

İtalya Serie A'nın 26. haftasında Napoli, sahasında Atalanta ile karşı karşıya geldi. Napoli, mücadeleden 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmada Napoli'ye galibiyeti getiren golleri 60. dakikada Khvicha Kvaratskhelia ve 77. dakikada Amir Rrahmani attı.

Napoli Teknik Direktörü Luciano Spallettiden Kim Min-Jae için olay sözler

Atalanta'da milli futbolcumuz Merih Demiral, 44. dakikada oyuna dahil oldu. Napoli'de Kim Min Jae, 76'da sakatlandı ve kenara geldi. Elif Elmas ise 66. dakikada oyuna dahil oldu.

FENERBAHÇE'DE KADER FİKSTÜRÜ

TAKIMIN VAZGEÇİLMEZİ OLDU

Kim Min-Jae, Napoli forması ile bu sezon 33 resmi müsabakaya çıktı. Güney Koreli stoper söz konusu maçlarda 2 kez gol atarken takım arkadaşlarına 1 kez gol pası verdi.

Napoli Teknik Direktörü Luciano Spallettiden Kim Min-Jae için olay sözler

İşte Luciano Spalletti'nin Kim Min-Jae hakkında söylediği sözler...

Haberin Devamı

İtalyan teknik adam Atalanta'yı mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Kim, her maç en az 20 tane inanılmaz iş yapıyor. Benim için o gerçekten dünyanın en iyi stoperi.

NİHAT KAHVECİ'DEN OLAY SÖZLER

Topu ayağına alıp koşmaya başladığında topu beş saniye içinde rakip cezasına sokabilecek yeteneğe sahip. Bu inanılmaz" diye konuştu.

Napoli Teknik Direktörü Luciano Spallettiden Kim Min-Jae için olay sözler

Güney Koreli oyuncuyla arasının çok iyi olduğundan bahseden Spalletti, "Ona anlattıklarınızı iyi dinleyerek maça çıkar. Fiziksel yeterliliği çok üst seviyede" diye konuştu.

Kim Min-jae'nin K League'de Attığı Tüm Goller

YORUM YAZ