MENÜ

Igor Tudor'dan Napoli'ye ret!

2022/2023 sezonunda Serie A'yı şampiyon olarak tamamlayan Napoli, Rudi Garcia ile beklenen başarıyı yakalayamadı. Fransız teknik adamla yolları ayırmayan hazırlanan İtalyan devi Igor Tudor ile görüştü...

Igor Tudor'dan Napoli'ye ret!

Geçen sezon Serie A'yı şampiyon olarak tamamlayan Napoli'de Teknik Direktörü Luciano Spalletti, Roberto Mancini'nin yerine İtalya Milli Takımı'nın başına geçti.

Haberin Devamı

Spalletti'den boşan Napoli teknik direktörlüğüne ise Rudi Garcia getirildi. Rudi Garcia yönetiminde iyi bir performans sergileyemeyen Napoli son olarak sahasında Empoli'ye 1-0 mağlup oldu. Bu sonucun ardından Napoli yönetimi yeni teknik adam arayışlarına başladı.

Igor Tudordan Napoliye ret

TUDOR REDDETTİ

Rudi Garcia ile yollarını ayıran Napoli'nin, teknik direktörlük için bir dönem Süper Lig'de Karabükspor ve Galatasaray'ı çalıştıran Igor Tudor ile anlaşmaya varması bekleniyordu.

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Hırvat teknik adam yedi aylık sözleşmeyi kabul etmedi. Napoli yönetimi sezon sonuna kadar anlaşma yapmak istiyor, ancak Hırvat teknik adamın bunu kabul etmediği öğrenildi.

Tudor son olarak geçen sezon Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya'da görev yapmıştı.

Haberin Devamı

Igor Tudordan Napoliye ret

YORUM YAZ