MENÜ

Igor Tudor bombası! Yeni adresi şaşırttı

Geçtiğimiz haftalarda Beşiktaş ile ismi anılan teknik direktör Igor Tudor'un yeni adresi belli oluyor. Bu gelişmeyi dünyaca ünlü gazeteci Fabrizio Romano duyurdu. İşte detaylar...

Igor Tudor bombası! Yeni adresi şaşırttı

Son olarak Marsilya'da görev yapan teknik direktör Igor Tudor, geçen haftalarda Beşiktaş ile anılıyordu. Hırvat hocanın sürpriz adresi şaşırttı.

Haberin Devamı

İSTANBUL'A GELMİŞTİ

Igor Tudor geçtiğimiz haftalarda menajeriyle birlikte İstanbul'a gelmişti. Hırvat teknik adamın Beşiktaş'la görüşme gerçekleştirmek için İstanbul'a geldiği iddia edilmiş fakat bu iddialar yalanlanmıştı. Igor Tudor'un yardımcılığını yapan Hari Vukas ve Toni Modric, Beşiktaş'ta görevinden istifa eden antrenör Burak Yılmaz'ın ekibine dahil olmuştu.

NAPOLİ BOMBASI

Geçen sezon takımı şampiyon yapan Luciano Spalletti'nin ardından Rudi Garcia'yı göreve getiren Napoli, Garcia ile yollarını ayırma kararı aldı. Fabrizio Romano'nun haberine göre, İtalyan ekibi Napoli Garcia ile ayrılığı kısa süre içerisinde açıklayacak. Napoli'de Garcia yerine düşünülen ilk isim ise son olarak Marsilya'yı çalıştıran Igor Tudor.

Haberin Devamı

İtalya Serie A'da geride kalan 12 haftada 21 puan toplayan Napoli, 4. sırada yer alıyor. İtalyan ekibi, Real Madrid, Braga ve Union Berlin'in olduğu Şampiyonlar Ligi'nde ise 4 maçta 7 puan topladı.

Igor Tudor bombası Yeni adresi şaşırttı

TUDOR'UN TEKNİK ADAMLIK KARİYERİ

Kariyerine 2009 yılında Hajduk Split'te yardımcı antrennör olarak başlayan Igor Tudor, 2013 yılında aynı takımda teknik direktörlüğe getirildi.

2015'te PAOK'un başına geçen Tudor ertesi sezon Süper Lig ekibi Karabükspor'un teknik direktörü oldu. Takımın başında 21 maça çıkan Tudor, oynattığı oyunla dikkatleri üzerine çekti. Jan Olde Riekerink ile yollarını ayıran Galatasaray, genç teknik adamı takımın başına getirdi.

Ertesi sezon da Tudor yönetiminde giren sarı - kırmızılılar, 16. haftada deplasmanda oynanan Yeni Malatyaspor maçında alınan 2-1'lik mağlubiyetin ardından Hırvat çalıştırıcının görevine son vererek takımı Fatih Terim'e emanet etmişti. Galatasaray'dan sonra İtalya Serie A ekibi Udinese'yi çalıştıran Tudor bir ara tekrar ülkesinin Hajduk Split takımına döndü. 2020/2021 sezonunda Juventus'un başına geçen Andrea Pirlo'nun yardımcılığını da yapan başarılı çalıştırıcı, Hellas Verona ve Marsilya'da oynattığı oyunla kendisini Avrupa futboluna ispat ettirdi.

Igor Tudor bombası Yeni adresi şaşırttı

YORUM YAZ