MENÜ

N'Doye fırtınası!

İkinci yarıda Yusuf Yazıcı’nın yerine oyuna giren N’Doye Trabzonspor kariyerindeki en iyi maçı oynadı. 58’de skoru eşitleyen Senegalli yıldız, 82’de ise çok şık bir vuruşla kapanışı yaptı, Bordo-Mavililer’i zafere taşıdı.

N'Doye fırtınası!

Rodallega transfer edildikten sonra ikinci forvet durumuna düşen Dame N’Doye, Akhisar’da patlama yaptı. Sıkıntılı geçen ilk yarının ardından ikinci devrede Yusuf Yazıcı’nın yerine oyuna giren Senegalli futbolcu, Trabzonspor’u ayağa kaldıran isim oldu. Hücum bölgesinde takımı sırtlayan N’Doye, 58. dakikada Onazi’nin pasında usta işi bir dönüş yaptı ve devamında düzgün vuruşla topu ağlara yolladı. Bu golle birlikte Bordo- Mavililer skoru eşitlerken, kapanışta da sahnede yine N’Doye vardı. Bu kez Olcay Şahan’ın şık asistinde ceza sahasında çok güzel bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderen N’Doye, Manisa 19 Mayıs Stadı’ndaki Trabzonsporlu taraftarları coşturdu.

Bir ilki başardı

Trabzonspor kariyerindeki en iyi futbolunu ortaya koyan 32 yaşındaki Senegalli futbolcu, Akhisar galibiyetinin kahramanı oldu. Bu maça kadar tek golünü Galatasaray deplasmanında atan N’Doye aynı zamanda Bordo-Mavili forma ile ilk kez bir maçta iki kez ağları sarsmış oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ