MENÜ

Mutluluğun resmidir!

Haftanın ilk idmanında çekilen bu fotoğrafın özelliği Trabzon'daki havayı en iyi şekilde yansıtıyor olması... Görüntüdeki tüm isimler yedek ama en az oynayanlar kadar mutlular, liderliğin keyfini çıkarıyorlar.

Mutluluğun resmidir!

Trabzonspor’un yakaladığı müthiş seri paralelinde ligde liderliğe oturması tüm Bordo-Mavililer’i mest ederken, özellikle kentte adeta bayram havası oluştu. Önceki gece alınan Galatasaray galibiyetinden sonra şehirdeki kutlamalar sabahlara kadar sürerken, takımın keyfine de diyecek yok. Bu tabloyu en iyi yansıtan yer ise şüphesiz Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ydi. Cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan Bursaspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başlayan Trabzonspor’un ilk idmanı görülmeye değerdi. Takımda sadece as oyuncuların değil, uzun süredir kulübede görev bekleyen isimlerin de aynı mutluluğu paylaşıp yüzlerinin gülüyor olması, Bordo-Mavililer’in başarısı adına önemli bir detaydı. Tüm bu olumlu gelişmelere rağmen teknik direktör Şenol Güneş’in ise gevşemeye kesinlikle tahammülü yok. İstikrarın önemine değinip Bursaspor maçına konsantre olunmasını isteyen deneyimli antrenör, artık liderliğin kendilerine çok önemli bir sorumluluk yüklediği mesajını veriyor.

Haberin Devamı

Milli mesaj sevindirdi
Bu arada teknik direktörleri Şenol Güneş’in verdiği milli takım mesajı Trabzonspor’da Ay-Yıldızlı formayı giymeyi bekleyen oyuncuları da sevindirdi. Genelde bu tip konulara girmemesine rağmen bu kez, “Takımımdaki 5-6 futbolcunun A Milli Takım’ı hak ettiğini düşünüyorum. Ancak tabi ki burada kararı verecek olanHiddink’tir” diyen başarılı antrenör, bu tavrıyla topu Hollandalı teknik adama attı.

YORUM YAZ