MENÜ

Müthiş iddia! Jese Fenerbahçe'ye imza atabilir

İspanyol gazetesi, kanat oyuncusu arayan Fenerbahçe’nin, PSG ile sözleşmesini fesh eden Jese Rodriguez’le temasa geçtiğini yazdı. El Mundo Deportivo’ya göre taraflar arasında anlaşma sağlanması uzak bir ihtimal değil.

Müthiş iddia! Jese Fenerbahçe'ye imza atabilir

Ara transfer dönemi 5 Ocak’ta başlayacak. Bu tarihe kısa bir süre kala, yapılacak takviyelerle ilgili hemen her gün yeni iddialar ortaya atılıyor. Son bomba, İspanya’dan gelen bir haber oldu. El Mundo Deportivo Gazetesi, Fenerbahçe ile bonservisi elinde olan Jese Rodriguez arasında görüşmeler yapıldığını duyurdu.

Haberin Devamı

25 milyon Euro!

Sarı-Lacivertliler’in transferde önceliği stoper. Ancak hızlı ve pozisyon yaratma becerisi üst düzey olan bir kanat oyuncusu için de arayışlar yapılıyordu. İspanyol gazetesine göre Fenerbahçe, Jese’de karar kıldı. 27 yaşındaki futbolcu, Real Madrid altyapısından yetişmiş ve 2016’da 25 milyon Euro bonservis bedeliyle PSG’ye imza atmıştı. El Mundo Deportivo’ya göre İspanyol yıldız ile Fenerbahçe arasında anlaşma sağlanma ihtimal hiç de uzak değil.

Kiralık olarak gezdi

Jese, PSG’de bekleneni veremeyince geçtiğimiz sezonu Portekiz ekibi Sporting’de kiralık olarak geçirdi. 27 yaşındaki futbolcu, burada 15 maça çıkmış ve 1 gole imza atmıştı. Jese daha önce de Las Palmas, Real Betis ve Stoke City’de kiralık olarak görev yapmıştı. İspanyol oyuncu, bu sezonun geri kalan bölümünde ise 2 maçta sadece 22 dakika süre aldı.

YORUM YAZ