MENÜ

Mustafa Özer: Başka Eskişehirspor yok!

TFF 1. Lig’in 32. haftasında İstanbulspor’a 3-0 mağlup olan Eskişehirspor’un teknik direktörü Mustafa Özer, "İyi mücadele ettik ama mağlup olduğumuz için üzgünüz." dedi.

Mustafa Özer: Başka Eskişehirspor yok!

TFF 1. Lig’in 32. haftasında İstanbulspor’a 3-0 mağlup olan Eskişehirspor’un teknik direktörü Mustafa Özer, "İyi mücadele ettik ama mağlup olduğumuz için üzgünüz." dedi. Özer, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, genç futbolcularla çıktıkları maçta mağlup olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Haberin Devamı

Sürekli oynayan kadrodan 12-13 oyuncunun sahaya çıkmadığını ifade eden Özer, şöyle konuştu:

"Yeni bir genç grubuyla maça başladık. Ellerinden geldiğince mücadele ettiler. Eksikleri var. Bunları gidermek için çok çalışmaları lazım. İyi mücadele ettik ama mağlup olduğumuz için üzgünüz. Eskişehirspor büyük bir camia. Eskişehirspor taraftarının ve kent halkının takımına sahip çıkması gerektiğini yine söylüyorum. Başka Eskişehirspor yok. Elimizden geldiğince genç oyuncularla oynayacağız. Gelecek yıl için oyuncuları hazırlayacağız. Eskişehirspor’da hayalim var. Bu takımda şampiyonluk yaşayıp, o kupayı Ediz Bahtiyaroğlu’na götürmek istiyorum. İnşallah toparlanacağız."

YORUM YAZ