MENÜ

Mustafa Gürsel: Bursaspor takımı, yine üst liglere çıkacaktır

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, 4-2 kazandıkları Bursaspor maçının ardından konuştu, ''Bursaspor takımı, yine üst liglere çıkacaktır. Konuşulacak çok bir şey yok. Biz de onların duyguları neyse aynı duyguları yaşadık ama çocuklar çıktılar işlerini yaptılar dediğim gibi söyleyecek fazla bir şey yok.'' ifadelerini kullandı.

Mustafa Gürsel: Bursaspor takımı, yine üst liglere çıkacaktır

TFF 1'inci Lig'in 37'nci haftasında Royal Hastanesi Bandırmaspor sahasında Bursaspor'u 4-2 mağlup etti. Bu sonuçla konuk Bursaspor'un ligin bitimine bir hafta kala küme düşmesi kesinleşti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

''Sürecin buraya gelmesinin bu maça bağlamamak lazım ama hem Bursaspor oyuncuları hem de bizim adımıza zor bir süreç. Psikolojisi çok ağır olan bir maçtı. Oyundan da belli oluyor. 2-0’dan sonraki süreçte ister istemez karışık duygular yaşıyorsun. Çünkü karşındakiler insan, biz de insanız. İşimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz ama yaşananlar var, olayların buraya gelmesi var. Bugün zor bir maç oynadık. Maçta da konuşulacak bir taraf da yok. Öyle oldu, böyle oldu. Sonuçta rakibimiz bir alt lige gidecek. Geçmiş olsun diyoruz. Bursaspor takımı, yine üst liglere çıkacaktır. Konuşulacak çok bir şey yok. Biz de onların duyguları neyse aynı duyguları yaşadık ama çocuklar çıktılar işlerini yaptılar dediğim gibi söyleyecek fazla bir şey yok.''

YORUM YAZ