MENÜ

Mustafa Dalcı'dan Mustafa Reşit Akçay'a destek

Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, 2-1 kazandıkları Kocaelispor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çok önemli bir maçtan 3 puanla ayrıldıklarını dile getiren Dalcı, meslektaşı Mustafa Reşit Akçay'a destek olunması gerektiğini ifade etti.

Mustafa Dalcı'dan Mustafa Reşit Akçay'a destek

Ankaragücü, Spor Toto 1. Lig'in 21. haftasında konuk olduğu Kocaelispor'u 2-1 mağlup etti. Üst üste 4. galibiyetini alan Başkent ekibi, lider Ümraniyespor'un yenildiği haftada kritik 3 puanı hanesine yazdırdı ve üst üste 4. galibiyetini aldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan ve çok önemli bir maçtan galibiyetle ayrıldıklarını vurgulayan Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

'Şampiyonluğa oynayan takımı yenmek moral verir'

''Rakibimiz inanılmaz bir mücadele verdi. Zor maç olacağını biliyorduk. Oyuncularımız söylediklerimizi harfiyen yerine getirdi. Golü yedikten sonra biraz moral bozukluğu oldu. Soyunma odasına önde girmek iyi olurdu. İkinci yarı rakip tamamen ikinci bölge savunması yapıp hızlı hücum yapmak istedi. Bu tarz büyük camialar bu tarz maçları avantaj olarak kullanmak ister. Şampiyonluğa oynayan takımı yenmek moral verir. Maçın zorluğu buradaydı''

'Mustafa Reşit Akçay hocamız değerli bir hocamız'

Meslektaşı Mustafa Reşit Akçay'a destek olunması gerektiğini vurgulayan Dalcı, “Büyük camialar birliktelik sağladığında ciddi güce sahip olur. Mustafa Reşit Akçay hocamız değerli bir hocamız. Kocaeli camiasına şunu demek isterim; birlik olunursa Kocaelispor bu zorluktan çıkacaktır. Hocamız da gerekeni yapıyordur. Oyunculara destek vermek ve maçın 90 dakikasını sabırla beklemek bana göre en güzelidir. Başarı kısa vadede gelmez. Sabırlı ve istikrarlı gitmeyi gerektirir. Hocasına inanan bir yönetim var. Bu zorluklar ancak destek olunursa atlatılabilir. Birlik olunursa güçlü olunur. Türk futbolunda böyle bir hoca kıyımı var. Birlik olmak ve sabırlı olmak en doğrusu. Uzun vadede mutlaka başarı gelecektir” diye konuştu.

Haberin Devamı

YORUM YAZ