MENÜ

Mustafa Dalcı: İstediklerimizi sahada uyguladık

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, 2-1 Yukatel Denizlispor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Dalcı, "Öncelikle ilk yarı istediğimiz her şeyi sahada uyguladık diyebilirim. Sonuç itibariyle ilk yarı 2-0 içeriye girmemiz bizim için çok avantajdı. Sonuç itibariyle 3 puanı aldığımız için çok mutluyum. Bu galibiyeti de büyük Ankaragücü taraftarına armağan ediyorum” ifadelerini kullandı

Mustafa Dalcı: İstediklerimizi sahada uyguladık

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, 2-1 Yukatel Denizlispor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Soyunma odasına 2-0 önde gitmenin büyük avantaj olduğunu söyleyen Dalcı, “3 puanı aldığımız için çok mutluyum. Bu galibiyeti de büyük Ankaragücü taraftarına armağan ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

Süper Lig’in 15. haftasında Ankaragücü deplasmanda Denizlispor’u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, ligin alt sıralarında bulunan takımların birbirleriyle oynamasından dolayı maçın çok önemli olduğunu belirterek, “Çok önemli ve çok özel bir maçtı. Alttaki takımlarının bu hafta birbirleriyle oynaması ve bu maçtan bizim galip gelmemiz bizim için çok önemliydi. Öncelikle ilk yarı istediğimiz her şeyi sahada uyguladık diyebilirim. Sonuç itibariyle ilk yarı 2-0 içeriye girmemiz bizim için çok avantajdı. Ama şunu net bir şekilde söyleyebilirim, ikinci yarı stratejimizi biraz değiştirdik ve üstümüze geleceklerini biliyorduk” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

“Kontra ataklarla üçüncü veya dördüncü golü bulabilirdik”

Takımının deplasmanda çoğu maçı kazanamadığı için 2-0’da sonra ister istemez geri çekildiklerini belirten Dalcı, “Kontra ataklarla üçüncü veya dördüncü golü bulabilirdik. Ama ciddi bir baskı yedik buda gayet normal. Çünkü haftalardır deplasmanda kazanamayan bir takım ve oyuncuları ister istemez biraz geriye çekildi. Sonuç itibariyle 3 puanı aldığımız için çok mutluyum. Bu galibiyeti de büyük Ankaragücü taraftarına armağan ediyorum” diye konuştu.

İHA

YORUM YAZ