MENÜ

Mustafa Cengiz'den son dakika açıklaması!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı kulübün 115. kuruluş yıl dönümünde çarpıcı açıklamalar yaptı. Başkan Cengiz, "Mali Genel Kurul yaparak seçime gitmek istiyorum" dedi.

Mustafa Cengiz'den son dakika açıklaması!

Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz Ali Sami Yen'i anma törenleri sonrasında açıklamalarda bulundu. Cengiz, Abdürrahim Albayrak ve Yusuf Günay'a neden saldırıda bulunduklarını anlamadığını söyledi.

Haberin Devamı

Mustafa Cengiz'in yaptığı açıklamalar...

Abdürrahim Albayrak ve Yusuf Günay'a saldırılar var. Neden yapılıyor bu saldırılar anlamıyorum. Yusuf'un bıyığına, Abdürrahim'in aksanına takılıyyorlar. Neden anlamıyorum gerçekten. Çıkan haberler nasıl böyle çıkıyor anlamıyoruz. Abdürrahim ve Yusuf beye haksızlık yapıldığını düşünüyorum.

"İbra etmeyenlere saygı duyuyorum"

"Ben ibra olayım diye değil, gelecek yönetimler için çalışıyorum. İbra etmeyenlere de saygı duyuyorum. Olabilir, bizi beceriksiz görüyor olabilirler. 'Veli yapıyor, sen de yap' diyorlar. Alasını bilirim ama yapmam. Kötü örnek, örnek olamaz."

2 kişi hariç herkes indirimi kabul etti!

Kulüpler birliği ve kendi aramızda bu konuyu konuşuyoruz. Bir virüs var şuanda. Türkiye'de vaka sayıları düşük ancak herkesin ödü kopuyor. Tamamen kapanırsak ekonomi ölür. Ekime kadar oyuncu maaşlarının tamamını ödedik. Bütün takım %15 indirimi kabul etti, 2 kişi kabul etmedi.

Haberin Devamı

'Bulun bana mesafe genel kurul yapayım'

Üyeler Genel Kurul yapın diyor. En az 3-5 bin kişi gelecek. 2 metre mesafe olması gerekiyor. Bulun bana mesafe yapayım. Hemen yapayım. Bulun yer. Ben bir an önce mali genel kurul yapıp seçime gitmek istiyorum. Ama şartlar el vermiyor.

YORUM YAZ