MENÜ

Mustafa Cengiz'den sert açıklama!

Galatasaray Başkanı Cengiz, TFF Başkanı Özdemir'le yaptığı 1 saatlik görüşmenin ardından sert konuştu.

Mustafa Cengiz'den sert açıklama!

Riva'daki toplantıda hakemlerden şikayetçi olan ve haksızlığa uğradıklarını anlatan Mustafa Cengiz, Özdemir'le görüşmesi sonrasında, "Bu düzeni kuranlar rahmani değil, şeytani. Her takım aleyhine hatalar yapılıyor ama Galatasaray aleyhine malum çevreler tarafından düzgün ve düzenli şekilde yapılıyor" dedi.

Haberin Devamı

Ankaragücü maçı sonrası Merkez Hakem Kurulu Başkanı Serdar Tatlı'nın istifasını isteyen Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, dün Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'le bir araya geldi. UEFA'nın Kulüpler Birliği ile yaptığı toplantıyı takip etmek amacıyla Riva'ya giden Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, Özdemir'le 1 saat özel olarak görüştü. Hakemlerden şikayetçi olan, haksızlığa uğradıklarını ve bundan çok rahatsızlık duyduklarını anlatan Cengiz, çıkışta Demirören Haber Ajansı'na konuştu. Yine sert ifadeler kullanan Mustafa Cengiz, şunları dile getirdi:

'Bunlar, planlı bir eylem'

"Bu düzeni kuranlar rahmani değil, şeytani. Her takım aleyhine hatalar yapılıyor ama Galatasaray aleyhine malum çevreler tarafından düzgün ve düzenli şekilde yapılıyor. Bunlar hata değil, planlı bir eylem gibi görünüyor. Bu böyle sürerse camia olarak tepkiler vereceğimizi söyledik. Endişelerimizi ve kaygılarımızı ilettik. Eğer kaos çıkarmak isteyenler olursa, onlarla kavga etmesini de çok iyi biliriz ama, biz yarışın düzgün, dostça ve mertçe bir şekilde devam etmesini diliyoruz. Bunu dile getirdik."

Haberin Devamı

'1 saniye orada durmamalı'

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Ankaragücü maçının ardından da sert konuşmuş ve "Ey Serdar Tatlı... Sen bunları izliyorsun. Ben senin bundan mutlu olduğunu zannetmiyorum. Eğer mutlu olduğunu hissedersem, zaten 1 saniye orada durma. MHK bu kafayla, bu çifte standartla giderse, ki gidiyor, 1 saniye orada durmamalı" açıklamasını yapmıştı.

YORUM YAZ