MENÜ

Mustafa Cengiz yorumu: Galatasaray'a uçak indirecek durumda gelmediler!

Galatasaray olağanüstü seçim kararı aldı. Galatasaray'da Cengiz Özyalçın, Metin Öztürk ve Burak Elmas adaylıklarını açıklamıştı. Mevcut başkan Mustafa Cengiz de yaptığı açıklamada "Biz de Galatasaray için varız" ifadeleriyle aday olacağını açıkladı. Fanatik Gazetesi yazarı Erman Özgür, Galatasaray'daki seçim sürecini Fanatik TV'ye değerlendirdi.

Galatasaray'da yapılacak başkanlık seçimi için Cengiz Özyalçın, Metin Öztürk ve Burak Elmas adaylıklarını açıklamıştı. Mevcut başkan Mustafa Cengiz de yaptığı açıklamada "Biz de Galatasaray için varız" ifadeleriyle aday olacağını açıkladı.

Haberin Devamı

Fanatik Gazetesi yazarı Erman Özgür, Galatasaray'daki seçim sürecini Fanatik TV'ye değerlendirdi.

İstanbul takımlarında seçim süreçlerinin kısa olduğunu ifade eden Erman Özgür, "Seçim kararının normal olduğunu bunun Fatih Terim ile yönetim arasındaki diyaloglara bağlanmaması gerektiğini düşünüyorum. Mustafa Cengiz bundan önceki yönetimler gibi uçaklar indirecek bir durumda gelmedi Galatasaray'a. Finansal Fair Play birçok kulüp gibi Galatasaray yönetiminin de elini kolunu bağladı. Buna rağmen kötü bir iş çıkarmadılar ama oyuncu satmak konusunda çok da başarılı olamadılar. Bence Fatih Terim'in transfer aşamasındaki şikayetinin en önemli sebebi bu." dedi.

YORUM YAZ