MENÜ

Mustafa Cengiz aday olacak mı? Yazı yollandı ama...

Tekrar aday olmak isteyen Mustafa Cengiz, sağlık durumunu değerlendirip ailesiyle görüştükten sonra adım atacak. Muhalefet ise 6 aylık çatı aday arayışında.

Mustafa Cengiz aday olacak mı? Yazı yollandı ama...

19-26 Aralık 2020 tarihinde seçim kararı alındığını açıklayan Galatasaray Yönetimi, gerekli izin için İçişleri Bakanlığı'na yazı yolladı. Sabah'ın haberine göre; İçişleri Bakanlığı uygun görürse sarı-kırmızılı kulüp kongresini gerçekleştirecek, pandemiden dolayı izin çıkmazsa seçim mecburen ertelenecek. Galatasaray Tüzüğü'nün 33. maddesi uyarınca en geç 1 Aralık günü Genel Kurul ilanının resmi gazetede yayınlanmış olması gerek. Başkan adayları da listelerini 4 Aralık'a kadar Divan Başkanlığı'na teslim edecek.

Haberin Devamı

SEÇİM OLURSA TRANSFERİ YENİ YÖNETİM YAPACAK

Şimdi gözler, "Henüz karar vermedim" diyen mevcut başkan Mustafa Cengiz'e çevrildi. Sağlık durumunu değerlendirip ailesiyle görüşecek olan Cengiz, tekrar aday olmak istiyor ve yönetiminde değişiklikler yapmaya hazırlanıyor. Cengiz'e muhalif olan isimler ise Duygun Yarsuvat modelinde olduğu gibi 6 aylık çatı aday arıyor. 26 Aralık'ta seçim gerçekleşirse, ara transferi yeni yönetim yapacak.

YORUM YAZ